A társkereső használata - első lépések

Használsz társkeresőt, hogy megtaláld álmaid nőjét?   Ráírsz a kiszemelt álomnőre és még válaszra sem méltat?

Társkereső nők

Egy társkereső nő először az adatlapodat nézi meg

Tudod mi a társkereső használatának 3 legalapvetőbb szabálya?   Ezt a cikket elolvasva garantáltan sokkal sikeresebben fogsz tudni ismerkedni bármelyik társkereső oldalon.

 

1. A bombasztikus adatlap

Egy társkeresőben oldalon ez a legelső és sokszor a legutolsó esélyed is arra, hogy egy nő megismerjen téged és el tudja dönteni, hogy akar-e veled közelebbi kapcsolatba kerülni. Itt gyakorlatilag 90%-ban el is dől minden.

 

Rendkívül fontos, hogy olyan fotóid legyenek fent ami alapján a kiszemelt hölgy pozitív képet kap rólad. Ebből látja, hogy mi az ami érdekel, mire számíthat, amikor találkoztok.

 

Demonstráld az értékeidet, emeld ki, hogy mi az amiért Te más vagy, mint a többi srác!

 

Legyél tisztában azzal, hogy mik a jó tulajdonságaid és ezt kommunikáld felé. Ha nem teszed, másképp nem tudhatja meg, hogy milyen értékes ember vagy. Az adatlap az egyetlen esélyed erre.

 

Minden társkereső oldalon hatalmas a zaj. Rengeteg férfi próbálkozik és egy nő ebből a zajból próbálja kiszűrni a számára értékes férfit. Egy igazán vonzó nő, több száz üzenetet is kaphat naponta és legfeljebb egy pillantást vet a legtöbbjük adatlapjára. Nézd meg más srácok adatlapját és tűnj ki a zajból, olyan dologgal, ami Benned különleges!

 

2. Az igazság a nyitószövegről

Fontos, hogy kitűnj a zajból. A legtöbben ilyen és ehhez hasonló szövegekkel próbálkoznak:

 

„Szia, van kedved ismerkedni?”

 

Képzeld azt a lányt aki, napi 100 üzenetet kap. Ez elég gyakorinak mondható, főleg, ha egy dekoratív hölgyről van szó. A társkereső srácok 90%-a ilyen szöveggel kezd. A fenti mondat alapján nem tudja eldönteni a lány, hogy akar-e ismerkedni veled.

 

„Kedves Hölgy! Elnézést, hogy levelemmel zavarom, de annyira megragadott a szépsége, hogy muszáj volt levelet írnom. Ha Ön is úgy gondolja, hogy érdemes velem megismerkedni, akkor írjon pár sort magáról, hogy jobban megismerhessem. Várom mielőbbi válaszát!”

 

Ez még nem is vészes. Ami rossz benne az az, hogy elnézést kér az elején. Miért??? Azért vannak fent a nők a társkeresőn, mert arra várnak, hogy rájuk írjanak.

 

„Szia! Ki kellet törölnöm az előző regisztrációmat, de a multkor már rádirtam és nem válaszoltál. Ha már irtál esetleg akkor irj megint.”


Szinte felelősségre vonja a lányt, hogy nem válaszolt. A helyesírási hibák tömkelegéről nem is beszélve.

 

Legyél kreatív! Nézd át az adatlapját és emelj ki valami olyan dolgot, ami számodra szimpatikus! Próbálj valamilyen belső tulajdonságára következtetni! Pl.: Ha kutyákkal fényképezkedik, akkor valószínűleg szereti az állatokat.

 

3. Amivel biztosan felkelted a figyelmét

társkereső preselection

Kommunikáld a társkeresőn, hogy társasági ember vagy

Ez a leghatásosabb dolog, amivel kommunikálhatod a vonzerődet. A fotóid között legyen olyan kép, ahol társaságban vagy. Nem a lerészegedős  koleszbulis képekre gondolok. Hanem arra amikor látszik, hogy vannak igazi barátaid, - vagy ami még jobb – barátnőid. Ebből látja a nő, hogy nem egy pszichopata vagy, szeretnek és megbecsülnek az emberek.

 

Ha csupán erre a 3 dologra odafigyelsz, garantálom, hogy ugrásszerűen megnőnek a sikereid! Az összes társkereső tele van magányos nőkkel, akik arra várnak, hogy valaki megtalálja végre őket és boldogok lehessenek. Ők is a boldogságot keresik egy igazi férfi oldalán. Mutasd meg, hogy Te vagy ez a férfi!