A PUA jelentése - Pick Up Artist : csajozóművész

A PUA egy életstílus ami nem csak a csajozásról szól, sőt ez gyakorlatilag a legkisebb része. Számos magyarországi PUA oktató létezik, akik lehetőséget kínálnak a fejlődésre, a csajozás terén, azonban ennél sokkal többről van szó.

Vannak akik már átlátják és tisztában vannak vele, hogy az ismerkedéshez és a barátnő szerzéshez, vagy egyszerűen csak a csajozáshoz nem kellenek különleges képességek és ezek a képességek tanulhatók, fejleszthetők, minden férfi számára.

A PUA alapja

A csajozós tippek, trükkök és rutinok alapja az evolúciós pszichológia, ami a nők ösztönös viselkedését is kutatja, az utódnemzés szempontjából. A nők ösztönösen ahhoz a férfihoz vonzódnak aki az ősi közösségekben az alfahím szerepét töltötte volna be. Ezeket a jegyeket keresik egy férfiban és a PUA ehhez nyújt támpontot.

PUA csajozás

A PUA külső játék egy beugró a valódi sikerekhez

A magyarországi tréningek túlnyomó többségében a kommunikációs technikákat, rutinokat, tippeket és trükköket oktatják. Ezeket a PUA-ban külső játéknak nevezik.

Mit mondjak ? - nyitószövegek

Hogyan álljak, hogy tartsam a kezem, hogyan közelítsek ? - testbeszéd

Hogyan keltsek kíváncsiságot, vonzalmat ? - horgok, rutinok

és így tovább...

Ezek jól működő technikák és elég jó eredményeket lehet velük elérni.

 

A PUA lényege a belső játék

A külső játékkal a kommunikációdat viszonylag gyorsan - rendszeres gyakorlással - pár hónap alatt át tudod alakítani úgy, hogy a nők már felfigyeljenek rád. A tapasztalat azt mutatja, hogy ez elég lehet, akár egy randevú egyeztetéshez, egy telefonszám megszerzéséhez, néha még egy egyéjszakás kalandhoz is. Aztán itt nagyjából véget is ér a hatóköre.

Mi a belső játék?

A személyiséged maga, a saját önvalód, az a férfi aki benned van. A nő megismer idővel és felszínre kerülnek a belső tulajdonságaid is. Egy tapasztalt (kalibrált) nő, már két mondat után megmondja, hogy érdemes-e veled komolyabban is kapcsolatba kerülni. Ha stabil az énképed és magabiztos vagy, ha felvállalod a szexualitásod, vannak életcéljaid, elképzeléseid, akkor a nő ösztönösen vonzódni fog hozzád.

A PUA erről szól!!!

90% BELSŐ JÁTÉK - 10% KÜLSŐ JÁTÉK

A kettő együtt húzza fel egymást, ha fejlődik az egyik akkor fejlődik vele a másik is automatikusan.

A fentiek alapján egyértelmű, hogy melyik fejlesztésébe érdemes több energiát fektetni.