6 Tuti Csajozási Tipp Az Ötkert - hez

Hogyan ismerkedj a legvonzóbb nőkkel az Ötkert - ben?

Az Ötkert Budapest egyik legnépszerűbb és meglehetősen színvonalas szórakozóhelye. Nyáron rendkívül hosszú sor áll előtte és tele van vonzó nőkkel akik ismerkedni és szórakozni mennek.

A belépés 23h-ig ingyenes, utána fiúknak 2000 Ft, ami lefogyaszható. Ha ingyen akarsz bejutni, akkor érdemes 22h-ig odaérned, mert mindenki az ingyenes belépőre gyúr és utána már nagy sor tud lenni. Nem ritka, hogy 1 órát is sorban kell állni, azt meg gondolom nem szeretnéd.

6 Biztos tipp, hogyan tudsz ismerkedni a helyen.

1. Öltözet

Az Ötkert-ben nincs dresscode, de ha jól szeretnéd érezni magad, akkor a ruhatáradból kerüljön elő egy ing és egy hosszú nadrág. Természetesen vasalva. Igényesebb nők járnak oda, ezért a jobbik parfümödet vedd elő.

Csumpi öltözékben és tornacipőben sem vagy esélytelen, de minek nehezítenéd meg a dolgodat ?

2. Nyelvtudás

Nagyon sok a külföldi, ha jól beszélsz valamilyen nyelvet, akkor előnyben vagy.

3. Pia

Eszedbe ne jusson meghívni a hölgyeket piára! Ha látod, hogy egy hölgy komolyan érdeklődik irántad és órák óta együtt vagytok akkor oké, de nyitásnak semmiképp nem ajánlom, ugyanis sokan ezzel próbálkoznak. Legfeljebb annyira jutsz, hogy a hölgy elfogadja az italt és lelép. De a közönség nagy része nincs rászorulva a meghívásra.

4. Ahol a leghatékonyabb lehetsz

A bejárattól jobbra van egy pult. Ez nem a te pultod, van ennél jobb is a helyen, néha azért érdemes arra is elnézni. A pult igazából a legtöbb szórakozóhelyen tökéletes, ugyanis szinte minden nő megfordul ott legalább egyszer és el is tölt ott egy kis időt. Az ismerkedésre igazán alkalmas pulthoz, viszont egy kicsit tovább kell sétálnod a bejárattól és azt is jobbkéz felől találod. Itt még nem olyan hangos a zene és tudsz beszélgetni is és mivel egy átjárót képez a tánctér felé, szinte másodpercenként elsétál ott egy gyönyörű nő.

A másik hely a tánctér, ha tudsz táncolni akkor ott biztosan sikert aratsz. Ne menj túl közel a dj pulthoz, mert ott általában az elázott csajok tombolnak, akiket aztán támogathatsz egész éjszaka. Középtájt vagy a legesélyesebb, mert ott igen emelkedett a hangulat. Vesd be a tánctudásod és a nők jönnek maguktól.

Még nagyon jó ismerkedési hely a terasz. Ott könnyen tudsz beszélgetésbe elegyedni, sokan kijárnak dohányozni. Ha nem zavar a cigaretta, jó ha van nálad öngyújtó, mert sok nő kér tüzet, amivel már el is lehet indítani a beszélgetést.

5. Az időpont

Hajnali 1 óra után gyakorlatilag kanbuli lesz a helyből, ha eddig nem sikerült senkit felszedned, gyakorlatilag el is indulhatsz haza.

6.Barátkozz

Mindenki nagyon jó fej és laza, ezt bátran állíthatom, a kidobók barátságosak, a wc-s néni, pedig az egyik legjobb fej, akivel szórakozóhelyen találkozhatsz. Barátkozz össze akivel csak tudsz. Ha látják a nők, hogy te is jó fej és barátságos vagy, sokkal nyitottabbak lesznek irányodba.

6+1

Egy joker tipp, amire jó ha odafigyelsz!

Mivel a helyen sok a turista, akik azt hiszik, hogy mindent lehet és rendszerint el is vannak ázva, valamint sok srác az apuci-kedvence-milliomos-hülyegyerek aki szerint ő szarta a világot, ezért eléggé agresszívan és bunkón viselkednek a nőkkel. Ha egy nőt kimentesz egy ilyen szituból, akkor garantáltan nagyon jó fejnek fog tartani. Azért vigyázz, nehogy valami kétajtós szekrénybe fuss bele!

Mindent összevetve nagyon könnyű ott ismerkedni és a hölgyek kifejezetten nyitottak és barátságosak.

Ha további tippeket szeretnél a szórakozóhelyen való ismerkedésről, jelentkezz be hozzám egyéni konzultációra !