A nők folyamatosan jelzéseket küldenek, hogy kimutassák az érdeklődésüket a férfiak számára. Még ha azt is hiszik, hogy ezek a jelzések nyilvánvalóan egyértelműek, mégis rejtélyesnek tűnhetnek.

Ha megtanulod és észreveszed, amikor egy nő érdeklődést mutat irántad, egy nagyon értékes készségre teszel szert. Lehetőséged nyílik, hogy megtedd a helyes lépést a megfelelő időben, segít neked abban, hogy felvedd a tempót és észrevedd amikor egy nő készen áll a folytatásra.

Az a legutóbbi pár hölgy, akivel megismerkedtem, meglepett, hogy milyen nyitottak voltak. Adtak néhány elég finom jelet és a barátom megjegyezte, hogy egyikük mennyire érdeklődik. Jól elvoltunk, nem is mutattam különösebb érdeklődést mégis úgy zárta a beszélgetést, hogy szívesen találkozna velem.

Ellentmondásos és tiszta üzenetek

Talán az egyik legzavaróbb dolog a férfiak számára, hogy a nők az érdeklődésüket elég ellentmondásosan fejezik ki. Csinálnak valamit ami egyértelműen azt mutatja, hogy nyitottak a közeledésre és aztán mutatnak egy jelzést ami alapján kihívásnak látszanak, vagy zárkózottnak mutatják magukat.

Rendkívül fontos, hogy megértsd ennek az okát!

Emlékezz rá, hogy a nők számára a tisztesség látszata rendkívül fontos, bármerre is jársz a világban. Egy nő társasági megítélése nagyban függ attól, hogy milyen férfiak közeledését fogadja el és mennyire reagál nyitottan a közeledési szándékra. Nagy kockázat számára, ha odaadja magát egy férfinak aki kapcsolatba lép vele. Ezért van az, hogy egy nőnek erőfeszítéseket kell tennie, hogy az általa küldött érdeklődési jelek ne legyenek nyilvánvalóak mindenki számára. Például azt mondja neked : “Nahát milyen hasonlóak vagyunk!” és aztán zavarba jön, vagy egyszerűen félrenéz. Törheted a fejed, csodálkozva, hogy most tetszel-e neki vagy sem.

Talán a legbiztosabb jele annak, hogy egy nő érdeklődik irántad, ha érdeklődést mutat, aztán bezárkózik, vagy szarkasztikus lesz.