Sok nő játékszerként tekint a pasikra. Szeretnek csábítani, jólesik nekik, ha nőként tekintenek rájuk.
Kivillanó dekoltázs, kétértelmű beszólások, a szépségipar teljes arzenáljának bevetése, csábító mosoly és mozdulatok, szexi fehérnemű és még sorolhatnám. Tudják, hogyan kell az ujjuk köré tekerni a pasikat 😉 Ezért szeretjük őket 🙂

És mi van a pasikkal?

A hagyományos férfi értékek, nem tudnak érvényesülni a mai társadalomban.

Erő: maximum a bevásárlószatyrok cipelésében tudod megvillantani férfias mivoltodat.
Tájékozódási képesség: a google maps és GPS navigáció korában tényleg nagy művésznek kell lenni, hogy eltévedj.
Vadászat: Na igen, a Tesco pultból le tudsz vadászni egy előrecsomagolt levesport???
Gyors döntési képesség: ma már mindent készen az orrod alá tolnak, maximum választanod kell.
Reflexek: Tudományosan bizonyított tény, hogy a férfiak átlagos reflexideje 0.1 másodperccel jobb a nőknél. Mondj egy példát, amikor ezt ki tudod használni, mert nekem nem jut eszembe.

A női ösztönök mégis erre vannak kihegyezve. A nők az alfahímet keresik és amikor felismerik az alfahím tulajdonságokat, ösztönösen vonzalmat éreznek.

Éppen ezért rendkívül fontos, ilyen szűk keresztmetszet mellett, hogyan kommunikálod a nő felé az előnyös tulajdonságaidat. Ezek a vonzalmi kapcsolók, amitől a nő férfiként tekint rád.

Sok kritikát kapunk, főleg a nőktől, hogy mi a nők tudatos manipulációját oktatjuk. A válaszom ezekre a kritikákra: IGEN, AZT.

Nézzük a másik oldalról. Amikor egy nő felvesz egy szexi ruhát, kisminkeli magát és csábítóan mosolyog, majd megnyalja az ajkait, amikor meglátja az alfahímet, akkor pontosan ugyanezt csinálja. Próbálja magára felhívni a figyelmet egy lepedőgyűrős éjszaka reményében.

Ha szeretnél résztvenni, ebben a globálisan agymosott őrületben, aminek (talán tudatos?) célja az, hogy a férfiakból puncikat faragjanak, akkor fordulj vissza, mert még csak most jön a java.

Mi folyik itt?

A férfiideál valami korcs érzelgős nyavalygós hülyegyereket sugall.

A divatot melegek diktálják !!!???!?!?!?!

Semmi bajom a melegekkel. Felőlem úgy pirospacsiznak egymás közt, ahogy nekik jólesik. B.zi nagy demokrácia van és a nők egyenjogúsági mozgalmait meglovagló, szélsőséges feministák is legszívesebben örömünnepet rendeznének a kasztrálás világnapján.

A férfierő megnyilvánulása pedig agressziónak, nőgyűlöletnek, erőszakos szexuális közeledésnek és még ki tudja minek van titulálva.

Erre vágynak a nők?

Nagyon nem. Nagyon-nagyon nem. A nők folyamatosan panaszkodnak, hogy nincsenek normális férfiak. El sem tudod képzelni, hány nő panaszkodik erre. Majdnem mind.

Jártam egyszer bodyworkre. Majdnem csak nők voltak. Jó dolgom volt 🙂 Aztán egyszer az agresszió kiélése volt a feladat. Látnod kellett volna a csillogó női szemeket. Végre átélték az erőt, a tombolást, a feltörő energiákat.

A filmekben kétféle pasit láthatsz.

Az egyik a túlidealizált HŐS, ami a nők álma. Sajnos a Föld megmentése nem mindennapos feladat, csak kevés férfinak adatik meg, hogy egy felénk tartó óriásmeteort megsemmisítsen, kézi vezérlésű atomfegyverrel, önmagát is feláldozva a családja és a hazája érdekében.

A másik az érzelmes hülyegyerek. Ismered a jelenetet: rózsával rohan a repülőgép után a kifutópályán, zokogva megállítja a gépet, aztán megvallja a szerelmét és végül nagy l'amour következik. Próbáld ki az életben. Garantáltan súlyos kudarc lesz belőle.

A válási statisztikák egyszerűen tragikusak. A fiúk legnagyobb többsége nem lát normális párkapcsolati modellt, nincs férfimintája, csak a fentiek.

A férfiak nem tudják, nem merik kommunikálni az érzelmeiket, ha meg kommunikálják, akkor egy érzelgős nyálgép lesz belőlük, amitől sírva menekülnek a nők.

A szexuális kommunikáció a legtöbb helyen tabutéma, egy rosszul elsült kaland még akár bírósági procedúrát is vonhat maga után.

A szexről a legtöbb férfinak fogalma sincsen. A férfiaknak? Nem csak nekik. Tudtad például, hogy 17 féle női orgazmus létezik??? Jó ha kettőt ismernek. A nők meg panaszkodnak, hogy nem képesek elélvezni. Na igen, 5 perc alatt, előjáték nélkül tényleg nehéz.

Ezen nő fel majdnem mindenki. A csapból is ez folyik. A romantikát meg lehet tanulni a bárgyú filmekből, a szexet meg a pornóból.  A párkapcsolatot meg honnan is??? Kit érdekel? Minden film odáig tart, hogy összejönnek, aztán utána mi van... Nincs igény rá. Izgalom kell, azonnali kielégülés, mert a nagy többségnek üres az élete és elvan gyorsételen. Azért dolgozza szét magát, hogy otthon a százhuszonakárhány centis plazma/LCD-3D-dolby-ambientlight-multifunction-intelligens TV-n nézhesse ahogy másokkal történik valami. Feldarabolták, levágták, ahhh-még akarom, vegyél gyógyszert, terroristákat lepleztek le, a rendőrségi akták, hamarosan a legmegdöbbentőbb hírekkel..., akciós hitel, vegyél gyógyszert, a legújabb sztár, azaz bébi, még akarom... vegyél gyógyszert.

Az internet ugyanez, mielőtt még kényelmesen dőlnél hátra, hogy "De jól megmondta. Bezzeg én nem."

És ezek után megkapjuk a kritikát, amikor férfiakat akarunk faragni a kvázi-férfiakból, hogy tudatosan manipuláljuk a nőket. Hááááát... Ez egy ilyen álszent társadalom, ahol a nők legnagyobb többsége szégyelli bevallani, hogy mire vágyik. Mert akkor leribancozzák, vagy lekurvázzák.

Tudtad, hogy a nők ugyanolyan arányban önkielégítenek, mint a férfiak? Tudtad, hogy ugyanúgy pornót néznek és ugyanolyan szexuális fantáziáik vannak, mint a férfiaknak? Sokáig én is abban a hitben éltem, hogy ez pasis dolog.
Sok barátnőm van, akikkel mindenről el tudok beszélgetni. Tényleg bármiről, a legapróbb részletekig. Bizony meséltek olyan szexuális vágyálomról, amit én is hüledezve hallgattam. A nők általában sokkal nyíltabban beszélik meg egymás közt az intim részleteket. A legtöbb férfinél ez is tabutéma.

Ez a kis kitérő után térjünk vissza a tudatos manipulációra

Én azt oktatom, hogyan tudod megadni a nőnek azt amire vágyik. Hogy tudatosan? Miért, hogyan másképp? Véletlenül?!?!?!
Te örömet akarsz neki okozni. Ő pedig erre vágyik. Ez manipuláció?

A nők szenvedélyre és szexre vágynak. Minőségi szexre.