Kontroll és dominancia

Szeretnék eloszlatni egy tévhitet ami a legtöbb csajozási tréningen elhangzik a kontrollról és sokan félreértik. Ugyanis a a kontroll és a kontrollálás két teljesen különböző dolog.

 

A kontrollálás egy éretlen elhárító mechanizmus, ami belső bizonytalanságot tükröz. A kontrolláló személy úgy szeretné a belső szorongását enyhíteni, hogy irányítása alá vonja a környezetét, adott esetben a nőt, akit szeretne meghódítani.

 

Éretlen személyiségű nők ezt megeszik, mert még nem tudják megkülönböztetni a kettőt egymástól. Azonban egy érett személyiségű nő, simán átlát a szitán és legfeljebb nevetségessé, rosszabb esetben szánalmassá teszed vele magad.

 

A válaszom ilyenkor az, ha felmerül benned a kérdés, hogy nálad van-e a kontroll és dominancia, akkor már rég baj van. Nincs nálad. Egy nő a belülről fakadó, természetes stabilitást keresi egy férfiban. Ezért fontos a személyiségfejlesztés. Ha bizonytalan vagy, a nő nem fogja magát biztonságban érezni melletted és keresni fog egy nálad erősebb férfit.
Azért annyit megjegyeznék, ha párkapcsolatban vagy és egy érett gondolkodású nő van melletted, akkor elfogadja, ha neked is vannak gyengébb napjaid. Ha kudarcok érnek, megbetegszel, vagy rossz dolgok történnek, akkor teljesen természetes, hogy rossz passzba kerülsz. Ilyenkor derül ki egy nőről, hogy kitart-e melletted jóban-rosszban.

 

Ha olyan nőbe futsz bele, aki még mindig a mozifilmekben látható nagy HŐST keresi, aki mindig minden helyzetre tökéletesen reagál, megváltja a világot és még több sebből vérezve is poénosan veszi a helyzetet, akkor vagy felébreszted Csipkerózsika álmából, vagy jobb, ha más nő után nézel.

 

Tehát, ha egy nőnél erőből akarsz valamit elérni, akkor az a kapcsolat kudarcra van ítélve. Válj erőssé és ezzel ezt a kérdéskört egyszer és mindenkorra letudtad!