BEJEGYZÉSEK
A csajozós szövegek
2015. december 4.

Ha egy kicsit többre vágysz, minthogy néhány jól hangzó frázist puffogtass és szeretnéd megérteni, hogy mitől jó egy csajozós duma...

tovább
Az áttörésem története
2015. július 1.

2013 nyarán két barátommal elhatároztuk, hogy végigviszünk egy 30 napos programot. Előtte is viszonylag jól ment az ismerkedés, de hiányzott a következetesség. Nem éreztem természetesnek, hogy bármikor szerezhetek egy nőt, aki teljesen megfelel nekem.   Maga a program az elején nem mindig…

tovább
A jó wing és a wingelés alapszabályai
2015. február 27.

A jó wing a barátod, aki jártas a társasági dinamikában és jól ismeritek egymást. Képes arra, hogy alávesse a saját érdekeit a te érdekeidnek. Természetesen ez akkor működik jól, ha ezt viszonzod is számára adott esetben. A jó wing önzetlenül segít.

tovább
Csajozás - Az éjszakai szórakozóhelyek császárai
2015. február 3.

Elárulok pár titkot, amit nagyrészt a nők osztottak meg velem, arról, hogy ki hol rontja el. Ilyen a csajozás a pasik nagy többsége számára.

tovább
Közmegítélés: PUA pro és kontra
2015. január 18.

Sokan tanulják az ismerkedést a nőkkel, azaz PUA-znak. Sok buktató ellenére számos előnye is van ennek, sok ember által félreértett mozgalomnak.

tovább
Shit teszt kezelés
2015. január 17.

Shit teszt gyűjtemény, arra az esetre, ha nem jut eszedbe semmi. Shit tesztek és kezelésük. A shit teszt csak a fejedben létezik. Felejtsd el a shit tesztet

tovább
A shit teszt - PUA
2015. január 15.

A shit teszt az a teszt, amit a nő "futtat", hogy megállapítsa te vagy-e az alfa. Az elmélet teljesen rendben van, tényleg van olyan, hogy shit teszt. A legfőbb tulajdonságok, amik azt mutatják, hogy alfa vagy-e, az evolúciós pszichológia nyomán:

tovább
Stílusos és karakteres férfi
2015. január 14.

A ruha teszi az embert. A meztelen emberek kevés, vagy semmilyen befolyással nem rendelkeznek a társadalomban.

tovább
PUA rémálom
2015. január 13.

A nagyszerű üzletemberek megint importáltak valamit, ráhúzták a jól bevált marketingstratégiát és ezeket a könnyen befolyásolható srácokat máris belerángatták a könnyű szex, vagy a boldog párkapcsolat - kinek mi - ígéretével valamibe: "Megtanítunk csajozni egy hétvége alatt!"

tovább
Barát zóna
2015. január 9.

3 tipikus hiba, aminek barát zóna az eredménye. A barát zóna az, amikor a nő barátként tekint rád, te pedig ennél sokkal többre vágysz, vagy szerelmes vagy. Tipikus barát zóna jegyek. Hogyan kerülj ki a barát zónából?

tovább