Három pofonegyszerű tipp, hogy könnyen menjen az ismerkedés

A sikeres ismerkedés fontos tényezői a személyiség fejlesztése, az egyedi, izgalmas és vonzó életstílus, és a nőkkel való kommunikáció elsajátítása. Mindezek megvalósítása egy hosszú folyamat, amire nem mindenkinek van ideje, pénze, affinitása. Éppen ezért ebben a cikkben néhány egyszerű, a mindennapokra érvényes tanácsot írok le, melyek célja, hogy minél könnyedebben elegyedj szóba nőkkel. Ha ugyanis megszokod, hogy nőkkel kommunikálsz, akkor kevésbé fog gondot okozni az ismerkedés, továbbá, hogy megszólítsd azt a nőt, aki tetszik neked.

1. Bevásárlás, shopping

Menj akkor, amikor várhatóan többen vannak az üzletekben. Ilyen például a csütörtök kora este, a péntek délután, illetve a szombat.

Ismerkedj vásárlás közben! Kérdezd meg a véleményét.

A nők többsége szereti megjutalmazni magát valami aprósággal egy fárasztó hét után. Ezekben az időintervallumokban nagyobb eséllyel találsz csinos nőket az üzletekben. Előítéleteseknek: Shoppingolni nem csak a plázacicák járnak! Minden nő szeret vásárolni és jól érzi magát közben. Számodra is kényelmes ilyen helyzetben új ismeretségeket kötni, hiszen összekötöd a kellemest (egy igazán jó nő telefonszámának megszerzése) a hasznossal (új ruha, hétvégi bevásárlás). Mi több, ebben a helyzetben mind a ketten sokkal inkább magatokat adjátok, hiszen a mindennapokban történik a találkozás, nincs mögötte például az órákig tartó sminkelés, ruha kiválasztás és egyfajta mesterkélt tudatosság, mint ahogy az egy-egy szombat estét jól jellemez

2. Kezdeményezz beszélgetést ismeretlenekkel!

Szoktasd magad hozzá ahhoz, hogy rámosolyogsz idegenekre, megszólítod őket, vagy éppen aktuális helyzetekre, körülményekre teszel megjegyzést a körülötted állóknak. Csak semmi negatív kijelentés vagy inzultálás, légy humoros, de inkább pozitív, vagy ironikus. A játék célja, hogy minél könnyedebben kezdeményezz beszélgetést ismeretlen nőkkel. Ha sikerül erre a szintre eljutnod, akkor ezek után már sokkal egyszerűbb lesz a neked tetsző nő megszólítása és az ismerkedés.

3. Legyen törzshelyed!

Találj magadnak olyan törzshelyeket (étterem, kávézó, bár…), ahová sok nő jár. Ha ez megvan, akkor járj oda gyakran, legyen a törzshelyed, ismerd meg a kiszolgálókat, a tulajdonost, esetleg más törzsvendégeket.

Van törzshelyed?

Hogy miért fontos ez? Mert ha a későbbiekben elhívod oda a neked tetsző lányt, sokkal kényelmesebben fogod magad érezni az ismerős, megszokott helyen, „hazai pályán játszol”, továbbá imponálni fog a lánynak, hogy mindenkit ismersz a helyen. Az, hogy a helyen többen ismernek és kedvelnek egyfajta biztosíték a lány számára, hogy te nem egy perverz, megbízhatatlan alak vagy, hanem egy olyan srác, aki sok kapcsolattal rendelkezik és akit mindenki kedvel.

A listát még lehetne bővíteni, de az egyszerűség és a példák követhetősége érdekében maradnék ennél a háromnál. Hajrá!