Attilával egy budapesti szórakozóhelyen ismerkedtem meg. Csak rövid ideig volt Pesten, pár nap múlva indult vissza Németországba, ahol dolgozik. Jó fej, intelligens srác volt, voltak céljai, hobbija, szemmel láthatóan minden rendben volt vele. Egyedül ment le a szórakozóhelyre, hátha valakivel megismerkedik. Álldogált egy korsó sörrel a kezében és néha ment egy kört a helyen, hogy ne unatkozzon. Szemmel láthatóan nem érezte jól magát és nem tudta hogyan kellene ezen változtatni.antique-heart-pendant-love-chain-necklace

Miután beszélgetésbe elegyedtünk elmesélte, hogy másfél éve szakított a barátnőjével, másfél év együttlét után és azóta nem volt senkije. A lány kihasználta, csak azért volt vele, hogy Budapesten tudjon lakni Attila lakásában.

Nem dolgozni mentem le a helyre, hanem szórakozni, mégis valahogy mélyen együtt éreztem vele, emlékeztetett régi önmagamra. Miközben beszélgettünk láttam, hogy 3 csinos hölgy vett minket körbe. Szóltam Attilának, hogy nézzen maga mögé, mit szólna az ő társaságukhoz. Amikor visszanézett rám ennyit mondott: Én még ilyen gyönyörű nőket életemben nem láttam!

Megszólítottam a hozzám legközelebb álló hölgyet és bevontam a beszélgetésbe, majd a következő két mondattal a barátnőit is. Attila meglepődött, hogy milyen egyszerű mindez. Pár mondattal összebarátkoztam a hölgyekkel és beszéltem nekik Attiláról, aki mindeközben nem is sejtette, hogy milyen trükköket használok. Több év tapasztalattal a hátam mögött tudtam, hogy hiába magyaráznám el neki az evolúciós pszichológiai alapoktól, a női tesztek kezelésén keresztül, a horogpontokon át az egész vonzalomkeltés tudományát, úgysem érdekelné. Ő egyszerűen csak barátnőre vágyik.

Az egyik hölgy kifejezetten érdeklődött iránta és nagyon jól vette az akadályokat. Le lett tesztelve rendesen, mert nem szerettem volna, ha Attila újra belefut abba hibába, hogy egy nő kihasználja. Gyorsan be is mutattam őket egymásnak és pár mondattal tovább építettem a kölcsönös vonzalmat, miközben figyeltem rá, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

Indulnom kellett. Elbúcsúztam tőle és a hölgyektől és elindultam megkeresni a barátnőmet, aki miatt végül is lementem. Később még láttam őket összefonódva táncolni a tánctéren. Attila az elmúlt másfél évben még csak nem is beszélgetett ennyit egy nővel és az az este biztosan felejthetetlen volt számára.