Az előkészületek

A nő rendkívül sok következtetést le fog vonni arról a helyről, ahol laksz. A lakás tükrözi a személyiségedet, látszik róla az életviteled és a nő egy kellemes meghitt helyen szeretné eltölteni veled kettesben az idejét. Az otthonod rengeteg sok mindent elárul rólad:

Az otthon az a hely, ahol az ember saját értékrendje uralkodik. Ahol magunk döntjük el, hogyan töltjük az időnket és mit kezdünk a tulajdonunkkal. Máshol nem így van. - Atul Gawande

Ha a szüleiddel laksz, akkor beszéld meg velük, hogy szeretnétek kettesben maradni és kérd meg őket, hogy ne zavarjanak. (Ha harminc felett vagy és még mindig a szüleiddel laksz, akkor előre szólok, hogy ez nagyon cikinek számít minden nőnél és alaposan gondolkodj el rajta, hogyan tudsz ezen változtatni.)

Szóval kitakarítottál. Az előző barátnőid képeit és a haverokkal lerészegedős, koleszos képeket tüntesd el. Ha valamilyen eredményt értél el egy versenyen és kaptál érte oklevelet, érmet vagy bármit, akkor tedd ezt egy olyan helyre, ami igazán megilleti. Legyél büszke az eredményeidre! Ez nem felvágós. Te megküzdöttél azért az eredményért.

Szerezz be pár gyertyát vagy mécsest és valami finom illóolajat, vagy füstölőt, hogy kellemes illat legyen a helységben.

Zene

KAPCSOLD KI A MOBILTELEFONT! - Mindig a legrosszabbkor csörren meg.

TV-t, rádiót kapcsold ki. Csak a szemét dől belőle. Igazából a legjobb ötlet az, ha kidobod a kukába, vagy odaadod valami rosszakaródnak, vagy ellenségednek. Pusztítsa az ő agyát inkább. Tüntesd el az életedből az ilyen felesleges szemeteket!

Egy kellemes zenével fel tudod dobni a hangulatot és meghittséget tudsz varázsolni. Zenével is hangulatot tudsz teremteni. Ha a nő feljön a lakásodra, akkor gondoskodj róla, hogy számára is kellemes legyen. Nem árt, ha ismered a hölgy zenei ízlését és minden stílusban megtalálhatók azok az irányzatok, amik segítenek a bensőséges hangulat kialakításában, van benne romantika, szenvedély, erotika.

Ilyen egyszerű az egész, amivel hangulatot tudsz teremteni, a vizuális élmény, hangok, színek, illatok. Nézz körbe miután megalkottad a közös szerelmi fészket és tekints rá úgy, mintha először lépnél be a helységbe.

Randizz otthon! Romantikus vacsora pároddal.

Még hátravannak az ízek

Ha vacsorával készülsz, akkor az legyen könnyű és vedd figyelembe a hölgy ízlésvilágát, valamint azt, hogy milyen ételeket fogyaszt/fogyaszthat.

Érdemes egy kis rágcsálnivalót is előkészítened, valamint az alkalomhoz és a hölgyhöz illően innivalóval is szolgálnod. Ez lehet, tea, gyümölcslé, kávé esetleg bor.

És az érintés...

Ha úgy gondolod, hogy masszázzsal is szeretnéd kényeztetni a hölgyet, akkor a masszázsolajat készítsd el előre és gondoskodj róla, hogy legyen törölköző is, amivel le tudod takarni az ágyat/kanapét, valamint a masszázs végeztével legyen lehetősége lezuhanyozni. Legyen meleg a lakásban, a hölgyek gyakran fázósabbak.

Masszázs otthon

Gumióvszert mindenképpen készítsd elő, úgy hogy könnyen kézre essen, ne kelljen keresgélni. Legyen egy bontatlan fogkefe a fürdőszobában és lehetőség szerint egy tiszta fürdőköpeny számára.

Ha a hölgy nálad tölti az éjszakát, akkor gondoskodj róla, hogy tudjatok reggelizni. Éhgyomorral elég kellemetlen megkezdeni a napot.

Az előkészületekről ennyit.

Hogyan randizzunk otthon?

Szóval megérkeztek a lakásra. Segítesz a hölgynek a megérkezéskor letenni a ruháit.

Vezesd körbe a lakásban, hogy megszokja a számára idegen helyet. Ez fontos, hogy tudja, nem rejtegetsz hullákat a mosdóban 🙂

A különleges tárgyakról mindig legyen egy DHV sztorid. Meséld el hogyan került hozzád, lehetőleg vicces formában és úgy, hogy mindezt ne vegye kérkedésnek. A nők szeretik az apró kütyüket, csecsebecséket. Ha nincsenek ilyenjeid, irány a bolhapiac 🙂 Esetleg kérd meg egy barátnődet, hogy segítsen beszerezni pár ilyen holmit.

Tedd be az előkészített zenét, gyújtsd meg a mécseseket és érezzétek jól egymást!

Hogyan randizzunk otthon?

Mit csináljatok?

Mivel otthon vagy ezért megvan az előnye, hogy fel tudsz készülni programokkal. Tervezd meg előre, hogy mikor mi fog történni és készülj fel tartalék lehetőségekkel is.

Milyen lehetőségek vannak?

- beszélgessetek

- társasjátékozzatok- lehetőleg valami izgalmas játék legyen, ami megmozgatja az érzelmeket is - tehát ne valami agyament logikai játék, azt majd a haverokkal

- nézzetek meg egy filmet (jó ha van benne erotika, ne az élet mélyenszántó értelmének kivesézésével fáraszd le a nőt

- masszírozzátok meg egymást - tanulj meg masszírozni, itt az alkalom!