Hogyan randizz?

Az első randevú sorsdöntő a továbbiakra nézve. Nézzük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

 

Milyen hibákat kerülj el az első randin?

Megpróbálsz megfelelni neki

Ez az első randevú. Még alig ismeritek egymást. Nem tudsz róla jóformán semmit. Az teljesen rendben van, ha a jobbik énedet mutatod felé. Ha szimpatikus vagy neki akkor biztos vagyok benne, hogy ő is készült a randira és megpróbálja a lehető legjobb formáját hozni.

Érdemes elolvasni: Élmények fontossága az ismerkedéskor

 

Nem figyelsz oda rá

El vagy foglalva azzal, hogy mit mondj és azzal, hogy minden rendben van-e. Vajon lesz-e ebből valami?

Vagy a saját problémáiddal untatod. Folyamatosan Te beszélsz és főleg magadról.

Ezek végzetes hibák. Tipikus eredménye szokott lenni, amikor hazamész és azt mondod, milyen jól sikerült randi volt és mindez csak azért, mert a nő figyelt oda rád és ezért jól érezted magad.

 

Túlkontrollálod

A kontroll és a dominancia egy előnyös tulajdonság. DE!!! Ha kontrollálni akarsz az azt jelenti, hogy gyenge vagy és ezt a nő is érezni fogja. A kontrollnak természetesnek kell lennie számodra, vezesd a nőt, irányítsd, de ne akard kontrollálni.

 

Nem kommunikálsz értéket

Ha negatív dolgokról beszélsz és a problémáid vannak a fókuszban, ha nincsenek célok az életedben, ha alacsony értéket demonstrálsz, akkor a nő mit fog gondolni rólad? Vajon veled akarja összekötni az életét? Ez az első randi, amikor mindenki a jobbik arcát próbálja mutatni. Emeld ki az értékeidet, a problémáidról ráérsz később beszélni.

 

Nem kommunikálsz érzelmeket

Ha racionális témákkal foglalkoztok, intellektualizáltok és semleges témákról beszélgettek, az nem fog vonzalmat ébreszteni a nőben. Lehet, hogy értelmes, okos, művelt, kedves srácnak fog tartani, de kb. ilyesmi üzenet fog otthon fogadni: "Köszi, nagyon jól éreztem magam, mégis úgy gondolom, hogy nem szeretném folytatni a találkozást. Remélem megérted..."

 

Nem kommunikálsz szexualitást

Vidd be a témákba a szexualitást. Érintsd meg, öleld meg. Ha azt érzi, hogy a szex terén is jól ki fogtok jönni, akkor megfordul a fejében, hogy milyen lenne az együttlét.

 

Válogatás ciki első randikból

A legkínosabb randevúk történeteihez kattints ide !

 

Vigyek-e virágot az első randevúra?

Többször láttam már olyat, hogy egy srác egy hatalmas csokor virággal állít be az első randevúra. Nos, ez a megfelelési kényszer tipikus példája. Ha nem érzed magad, a személyiséged elégnek ahhoz, hogy egy nőt meghódíts, akkor komolyan gondold át, hogy mi a helyzet az önértékeléseddel. Láttál már olyat, hogy egy nő, ajándékot visz az első randevúra? Mert én még csak nem is hallottam ilyenről. Arról nem is beszélve, hogy egész randi alatt cipelheti a csokrot magával, jobbra-balra téve kényelmetlen helyzetben.

Úgyhogy ne! A nők szeretnek virágot kapni és egy párkapcsolatban kellemes meglepetésként szolgálhat. De egy első randevún nincs helye. A nő lekenyerezve érezheti magát, arról nem is beszélve, hogy egy ismerősével találkozva, akár kényelmetlen helyzetbe is kerülhet.

Egyetlen egy esetben van helye a virágnak és az akkor, ha meghív magához vacsorázni. Ilyenkor illik is valamit vinni magaddal. Egy üveg bor, egy csokor virág meghitté tudja varázsolni az együttlétet és ha ízléses csokrot választasz, akkor még napok múlva is gyönyörködhet benne.

 

A legfontosabb!!!!

Ne kombináld túl! A legtöbben itt rontják el. Ez az első randevú. Még nem is ismeritek egymást. Azért találkoztok, hogy megismerkedjetek. Ha társkeresőn ismerkedtetek meg, akkor lehet, hogy tudsz már róla dolgokat, de egy személyes találkozó teljesen más. Gondolom ezt nem kell részleteznem.

Sokan megpróbálnak megfelelni a lánynak és itt gyakorlatilag el is dőlt minden. A randi arról szól, hogy jól érzitek magatokat (jó esetben egymást :)) és ez a legfontosabb. Lehetőleg tervezz valami programot. Olyat ami neked is és neki is örömet okoz.
Tehát egy egyetemista, humán érdeklődésű nőt ne egy trance partyra hívj el és ugyanígy nem biztos, hogy egy harmincas ügyvédnőt egy lepukkant romkocsmába kellene lerángatnod.

 

Hova vigyed randizni a lányt?

Mivel te vagy a férfi, alap, hogy te választasz randihelyszínt. Az külön előny, ha meglepetésként tudsz vele szolgálni. A nők szeretik a meglepetéseket. Azért előtte nem árt kipuhatolni, hogy mit szeret. Egy klausztrofóbiás hölgyet ne vigyél pánikszobába egy vegeteriánus hölgyet pedig ne vigyél steakhouseba.

Legyen rá lehetőség, hogy kettesben tudjatok maradni. Választhatsz programokat, ami nem csak kettőtökről szól, de a lényeg, hogy legyen egy nyugodt, kellemes környezet, ahova el tudtok vonulni, ha jól alakulnak a dolgok. Ahol kényelmesen le lehet ülni, nem zavaró a környezet.

 

Mozi

A mozit szokták még legtöbben kérdezni. Határeset. Igen is meg nem is. Ha jó a film és mindkettőtöknek tetszett, akkor jó beszédtéma lehet, és a moziban össze lehet bújni sötétben. De ha egy látványfilmre ültök be, akkor leköt mindkettőtöket és nem lesz semmiféle kommunikáció a film alatt. Ennél azért többre vágysz. Ha nincs közös témátok, akkor a mozi sem fog sokat segíteni.

 

Kiállítások, múzeumok

A fantáziádra bízom, ha egyezik a hölggyel az ízlésetek, akkor jó ötlet, mert általában nyugodt helyszínek, jó beszédtéma és meg tudod villantani a kultúrában való jártasságodat.
Ha nincs pénzed, akkor érdemes egy jó kiállításmegnyitót keresned, Budapesten szinte minden nap találsz ilyet. Ingyen bor, pogácsa... Sok ilyenen voltam, utálják a potyázókat, de ha nincs pénzed, legalább legyél kreatív. Egyébként meg nincs rádírva, hogy kerültél oda.

hogyan randizzunk séta a városban

Séta a városban

Ez egy nagyon jó program, főleg, ha ismered a várost ahol laksz, ismersz egy-két igazán klassz helyet. Tudtok sztorizgatni, kivel-hol-mi történt. Ha jó az idő, mindenképpen ajánlom.
Erről jut eszembe az időjárás. Figyelj oda a hölgyre, hogyan érzi magát. Ha látod, hogy fázik, vagy elfáradt akkor érdemes betérni valahova egy kicsit pihenni. Nem teljesítménytúrán vagytok.

 

Kirándulás a természetben

Rengeteg gyönyörű hely van, ahova érdemes ellátogatni. Mindenhol van rá lehetőség, hogy kettesben maradjatok és a természet hangulata eleve pozitív energiát ad a találkozó során.
A te feladatod, hogy eljussatok a helyszínre és vissza is jussatok onnan. Ha van autód, az előny, mert nem kell a csomagokkal bajlódni és kényelmesebb is, főleg ha hosszabb túrát tervezel. Ha nincs, akkor nézd ki előre az útvonalat. A jó tájékozódás és problémamegoldás alfahím tulajdonság, nem árt előre felkészülnöd, főleg ami az időjárást illeti. Azt vedd figyelembe, hogyha hosszabb útvonalat tervezel, akkor a hölgy elfáradhat és ezzel elvághatod annak az esélyét, hogy folytatása legyen a randinak.

Első randevú - Kirándulás a természetben

Első randevú - Jó ötlet lehet egy kirándulás a természetben

Plázák

Nem vall túl nagy fantáziára, ha a pénz templomában szeretnéd eltölteni az első randevútokat. Ha nincs más, akkor ez is megteszi, lehet nézelődni, ugratni az eladókat, ruhákat próbálgatni... Ha a próbafülkék mesélni tudnának...

Étterem, kávézó, teázó

Megér egy külön cikket hogyan randizz étteremben

Helyszínváltás

A randi arról szól, hogy élményeket adsz a nőnek. Ha randi közben helyszínt váltotok, az izgalmasabbá és emlékezetessé teszi számára az élményt.

Első randevú. Mit tegyél és mit ne tegyél az első randin.

 

Miről NE beszélgessetek az első randevún?

Bármilyen témát felvethetsz és mindig legyenek is témáid. Az alábbiakat azonban erősen javaslom, hogy kerüld el:

- politika

- vallás

- negatív témák: bűnözés, éhezés, szegénység, munkanélküliség, háborúk

- műszaki témák

- a problémáid

Miről beszélgessetek az első randevún?

Lényegében bármiről beszélgethettek, a lényeg, hogy megmozgasd az érzelmeit és mindezt pozitív irányba. A beszélgetés legyen pozitív töltetű. Legyél humoros, laza. Például:

  • kultúra, művészetek, filmek, könyvek, zene, stb...
  • utazás, kalandok
  • pszichológia, asztrológia, tenyérjóslás,
  • intimitás, szexualitás, párkapcsolatok
  • gyerekkori élmények, stb.

Ajánlom, hogy olvass el sok viccoldalt, hogy legyen a tarsolyodban minden helyzetre valami csattanó. Nem kell túlzásba vinni és mindig poénkodni, de ha meg tudod nevettetni, akkor jó úton haladsz.

Végezetül egy jó tanács:

 

Nincs tökéletes randevú!

Ha úgy érzed, hogy épp lefelé száll a hangulat, ne csinálj belőle gondot. Még a legprofibb hódítóművészek is elkövetnek hibákat. Az a legfontosabb, hogy figyelj oda rá! Vedd észre, ha valami nem okés számára és válts. Ne erőltess semmit! Fogd fel egy játéknak az egészet!

A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!