Hogyan kerüld el, hogy needy legyél?

A needység (needy jelentése: rászorult) az egyik legtaszítóbb tulajdonság a nők számára. Nem létezik olyan nő, aki számára vonzó egy olyan férfi aki rászorultságot mutat.
A needység alatt egy viselkedést értek, ami azt mutatja, hogy csak az a nő létezik számodra és semmi más. Egész jelentéktelen dolgokban is megnyilvánulhat, pl. mindig keresed a társaságát, vagy csak vele érzed jól magad és nélküle nem tudsz meglenni.

2 biztos jel, a nő számára, hogy needy vagy

Számtalan történetet hallottam, amiben férfiak számolnak be arról, hogy folyamatosan keresik a hölgyet. Telefonon, chaten, személyesen, stb... Ez egyértelműen vonzalomgyilkos viselkedés és, ha magadra ismertél, akkor határozottan azt tanácsolom, hogy hagyj fel ezzel a szokással. Ha egy nőnek szimpatikus vagy, kedvel, vagy szerelmes beléd, akkor ő is fog keresni. Hagyd, hogy ő is tehessen a kapcsolatért, mert a nők szeretnek adni.

A másik ilyen, hogy állandóan rendelkezésre állsz egy találkozásra. Itt nem arról beszélek, hogy kifejezetten mondj le találkákat, csak azért, hogy ezzel elfoglaltnak tűnj. Ha van saját életed, elfoglalod magad, akkor teljesen természetesnek tűnik, hogy nem érsz rá mindig és ez vonzó egy nőnek. Tehát nem az elérhetetlenség a lényeg, hanem az, hogy van más is az életedben rajta kívül.

parkapcsolati_konfliktus_hazugsagok_feltekenyseg_megcsalas

Nem kell párkapcsolatban lenned ahhoz, hogy needy legyél. Ez már elkezdődhet akkor, amikor épp megismersz egy nőt. Vegyük például a következő szituációt:
Megismerkedsz egy nővel, egy klubban/házibuliban/ismerősöknél/stb. Beszélgettek és minden jól alakul, érzed, hogy kialakult egy kölcsönös vonzalom. Szemmel láthatóan szimpatikus vagy számára és neked szenteli a figyelmét.

Aztán megjelenik egy fiú barátja és félrevonulnak beszélgetni, valami elszeparált helyre. Elkezdesz ezen gyötrődni, folyamatosan azt nézed, hogy mikor jön vissza és közben azon kattogsz, vajon ki lehet a srác és mi zajlik köztük, ahelyett, hogy elkezdenél más nőkkel beszélgetni és türelmesen megvárni, amíg visszajön.
Aztán elkezdesz körbemászkálni, hogy megtaláld. Amikor észreveszed, odamész hozzá és történetesen épp indulni készül, hogy kicsit körbenézzen a helyen. Erre követed körben amerre jár.

Azért válsz needyvé, mert látszik, hogy folyamatosan a sarkában vagy. Ennél a pontnál észreveszi, hogy mit csinálsz és elveszted a vonzalmat a részéről. Ilyesmi nagyon sok férfival megtörténik.

Fontos, hogy erős férfi viselkedést mutass ahelyett, hogy arra koncentrálsz, hogyan tudnál többet elérni nála, legyen a célod párkapcsolat, vagy szex.

Csak kitérőként jegyzem meg, hogy  az alkohol szintén erős hatással van a viselkedésedre és elő tud hozni néhány needy tulajdonságot, ezért fontos, hogy ebben is mértéket tarts. A mértéktartás is férfias tulajdonság a nő számára, mert azt tükrözi, hogy ismered magadat, tudod a határaidat, ezért megbízható vagy minden helyzetben.

Tehát amikor társaságban vagy, elkezdesz beszélgetni egy hölggHódítás, csábítás alapjai.yel és ezt valami megszakítja, csak egyszerűen kezdj el beszélgetni más nőkkel és érezd magad jól továbbra is. Lehet, hogy nem az a szándékod, hogy más nőket szedj fel, de ha a kiszemelted látja, hogy nem esel kétségbe a társasága hiányában, máris sokkal értékesebbnek fog tartani, főleg ha látja, hogy más nők hangulatát is feldobod.

A legjobb hozzáállás: "legyél laza". Mint aki élvezi a nők társaságát, szeret velük beszélgetni és jó hangulatot teremt. Mutasd meg magadat és az értékeidet és utána lépj tovább. Ez sokkal célravazetőbb, mint folyamatosan keresni a társaságát és ha látja, hogy milyen jó társasági ember vagy, akkor ő fog megkeresni, mert látja, hogy mások is milyen jól érzik magukat melletted.