Gondolom elég megviselt állapotban vagy és minél hamarabb, valami igazán ütős megoldást keresel. Annyian foglalkoztak már a témával, biztosan kell lenni valami hatékony módszernek.

Érthető. Én is ezt csináltam annak idején. Borzalmas volt, úgyhogy átérzem a helyzeted.

 

A tudomány jelenlegi állása szerint, nem létezik olyan szerelmi bájital, amitől szerelembe esnek a nők. Ezzel még várni kell. Ez a lehetőség kilőve.

Lehet, hogy türelmetlen vagy és talán azt kérdezed magadban:

Mi ez a sok duma?! Mondd meg, hogy mit csináljak és kész...

Ez nem így működik. Ha ebben vagy, felejtsd el. Senki nem fogja tudni megmondani, hogy mit csinálj. Csak te ismered őt, te tudod, hogy mi a helyzet.

Ha valakinek - aki még sosem ült autóban - elmondod: "Figyelj, nagyon egyszerű. Beülsz, jobb lábbal nyomod a gázt, a kormányt így kell tekerni, váltó..., fék..., meg vannak a kresztáblák és pár ezer többi autós... Na ennyi az egész. Akkor mehetsz is. 112-t előtte üsd be a telefonodba."

Valójában tényleg ennyi a vezetés, ha 20 éve rendszeresen vezetsz. A barátnőd visszahódítása sem bonyolultabb ennél, ha sokszor csináltál ilyet. És nem, nem minden nő egyforma. Hanem minden kapcsolat ugyanazoktól a hibáktól megy tönkre.

Hogyan kapd vissza a barátnődet, ha szakított veled

Ha gyorsan szeretnél haladni és nem kell a duma, akkor a lap alján tudsz bejelentkezni tanácsadásra

 • 0. SZABÁLY: Sosem kaphatod vissza, ami nem volt a tiéd. Ha birtokolni akarod, akkor menekülni fog tőled. Minél jobban akarod, annál jobban el fog taszítani.
 • 1. SZABÁLY: Ismerd fel a hibákat!

Ha őt hibáztatod, azzal nem mész semmire.

Ő szakított veled, nála van az irányítás. Ez elég nagy baj önmagában is, ne tetézd még azzal, hogy rátolod a felelősséget.

Ha magadat hibáztatod

Ezzel bűntudatot keltesz magadban, amitől még rosszabbul fogod érezni magad. Az eddigiek kettőtökről szóltak. Azonban, ha tudod, hogy mi volt a te szereped, akkor már tudsz rajta változtani. Ezek legtipikusabb hibák, amiket a legtöbben elkövetnek:

 

 1. nem figyeltél rá
 2. nem értetted meg őt
 3. féltékeny voltál
 4. titokban pornót néztél
 5. megcsaltad
 6. lenézted
 7. agresszív voltál
 8. önző voltál
 9. elhanyagoltad magad
 10. elhanyagoltad őt
 11. meg akartál felelni neki
 12. nem elégítetted ki szexuálisan

Mi a helyzet a megcsalással?

Az, hogy ő megcsalt már nem csak rajtad múlott. Az egy okozat volt és nem ok a szakításra. Valamit nem kapott meg a fentiek közül.

Ha valami kimaradt, írd meg légyszíves! Az igazán jó indokokért, amik nem szerepelnek a listában, egy ingyenes online tanácsadást ajánlok fel 50 percben.

 

Ha megfordítod a fenti hibákat, máris kiderül, hogy mit kell tenned:

 • 2. SZABÁLY: Változtass!
 1. figyelj oda rá
 2. értsd meg őt
 3. legyél magabiztos
 4. legyél szenvedélyes
 5. legyél megbízható
 6. tiszteld
 7. legyél vele kedves
 8. legyél vele nagyvonalú
 9. törődj magaddal
 10. törődj vele
 11. fogadd el őt olyannak, amilyen (igen, jól írtam)
 12. dugd meg rendesen  biztosíts számára minőségi szexet

Ennyi a recept, a szerelmi bájital. Lehet beülni az autóba.

Hol itt a buktató?

A legtöbben már az első pontnál kudarcot vallanak. A Nagy Ő egy különleges nő és figyelmet igényel. Amíg azon aggódsz, hogy mi lesz a közös jövőtökkel, addig nem tudsz rá figyelni. Nem Rá fókuszálsz, hanem arra, hogy újra együtt legyetek. A saját önzőséged csapdájába kerülhetsz.

Vannak, akik nem értik a nőket, akik bizonytalanok, vagy akik nem tudják lángra lobbantani a nő szenvedélyét, vagy félreértelmezik a nagyvonalúságot és még sorolhatnám. Milliónyi buktató van.

Egy biztos, ha neked ő kell, akkor azért tenni is kell valamit. Ami eddig nem működött, az magától nem is fog, ha nem változtat rajta valaki. Ő szakított, tehát neki nem igazán áll szándékban, hogy változtasson. Azt pedig már végképp nem éri meg megvárni, hogy új pasija legyen, mert pokolian kínzó érzés, amikor ez kiderül.

Szóval, ha megérett benned az elhatározás, hogy cselekedj és nem tudod, hogy mit (isten mentsen meg attól, hogy a romantikus filmekben látott ötletek közül bármit is bevess) akkor jelentkezz be hozzám és beszéljük meg, hogy mit lehet ebben a helyzetben tenni. Egyáltalán érdemes-e.

Bárhogy is döntesz, az alábbi hibákat még véletlenül se kövesd el, mert ezek nagyon sokat rontanak a helyzeten és van olyan pont, ahonnan már nincs visszaút. Legalábbis nagyon sok időnek el kell telni, hogy szóba álljon veled.

 1. Ne posztolj ki semmit facebookra!
 2. Ne könyörögj neki!
 3. Ne hibáztasd őt a történtekért!
 4. Ne kérleld, hogy beszéljétek meg még egyszer!
 5. Ne nézegesd a közös képeket és emlékeket!
 6. Ne kérdezgesd a barátnőit, sem a szüleit és ne kérd meg őket, hogy beszéljenek vele!
 7. Ne fenyegetőzz! Öngyilkossággal sem!
 8. Ne küldj semmiféle üzenetet - sem email, sem sms, sem skype... Semmit!
 9. Ne állj bosszút rajta!
 10. Ne feküdj le a barátnőjével!

Csak akkor vedd fel vele a kapcsolatot, ha már pontosan tudod, hogy mit kell tenned, mire vágyik valójában. Ebben tudok neked segíteni. Beszéljük meg, hogyan kapd vissza a barátnődet. Lépésről-lépésre.

A tanácsadás díja

 

személyesenonline
50 perc12 000 Ft9 000 Ft
90 perc20 000 Ft14 000 Ft

 

Ha elégedetlen vagy, visszafizetem a tanácsadás díját. Semmi kockázatod nincs benne.