Ha megismerkedsz egy nővel és bejelölitek egymást facebookon, 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy végignézi az adatlapodat. Illetve először csak megnézi, aztán attól függően, hogy mennyire vagy neki szimpatikus, megnézi alaposabban, aztán még alaposabban... Nagyrészt ezen múlik, hogy akar-e veled tovább ismerkedni. Minek rontanád ezzel az esélyeidet?

8 dolog, amit egy nő biztosan megnéz az adatlapodon

1. A facebook profilképed

Ez az első és legfontosabb. Mik az alapvető szabályok? Selfiet felejtsd el. Még tiniként is ciki.

Látsszon rajta az arcod. Ez fontos. Feltehetsz egészalakos képet is, de ahhoz nem árt, ha sportosan nézel ki. Egyébként meg kicsiben nem sok minden látszik és ha nem elég figyelemfelkeltő, akkor nem fogja megnézni nagyobban.

A feszítős, pózolós, esetleg félmeztelen képek elég konkrét felhívást hordoznak, főleg a könnyű kalandot kereső nőknek. Az egy hiedelem, hogy a nőknek nem jönnek be az ilyen képek.

ismerkedés facebookon személyes profil fejléc2. A borítóképed

Nem muszáj, hogy te legyél rajta. Tegyél fel olyat, ami sugallja az egyéniségedet és előnyösen mutat be téged. Legyen kapcsolatos a hobbiddal, az életcéloddal, kommunikáljon értéket!

3. A név

Sok facebook profilon láttam már, hogy mindenféle okosnak, jópofának vélt nevet talált ki a tulajdonosuk. Ha nagyon gyakori neved van, akkor egy kitalált név előny lehet, hogy könnyebben megtaláljanak. Ilyenkor kifejezetten javaslom is. Kovács István, vagy Tóth János néven ember legyen a talpán, aki megtalál. (Ne vedd személyeskedésnek, ha pont így hívnak) Ha fantázianevet használsz,  törekedj arra, hogy könnyen megjegyezhető legyen. Kreatív legyen és főleg ne erőltetett.

Minden más esetben használd a saját neved. Vállald fel magad!

Tehát hölgyünk megnézte az alapinformációkat. Rengeteg következtetést leszűrt már ebből is. Érdekesnek talált a fentiek alapján, ezért lejjebb görget az oldalon, hogy többet megtudjon rólad. Itt  változhat a sorrend, hogy mit tart fontosnak. Ha szockörből ismer, akkor általában a közös ismerősökkel kezdi. És persze megnézi az alapadatokat.

 

ismerkedés facebookon személyes adatok

4. Közös ismerősök

Ha vannak közös ismerőseitek, az jó pont, mert talál kapcsolódási pontot veled. Nem árt, ha megválogatod, kiket veszel fel ismerősnek, mert ezen a ponton sok múlhat. Ahogy a mondás tartja: "Madarat tolláról, embert barátjáról"

5. Lakhely

Érdemes azt a helyet beállítani, ahol a legtöbbet tartózkodsz, ez alapján be tudja lőni, hogy milyen gyakran fogtok tudni találkozni, mennyire lesz könnyű megszervezni a randikat.

6. Kapcsolati státusz

Érdemes azt beállítani, amiben tényleg vagy, a későbbi bonyodalmak elkerülése végett. Ha szingli vagy, akkor esetleg rejtsd el.

(Megj.: Ha párkapcsolatban vagy, vagy házasságban élsz, és már kifelé kacsintgatsz, akkor az azt jelenti, hogy valami hiányzik neked. Javaslom, hogy olvass utána, hogyan tudod helyrehozni a kapcsolatotokat. Találsz infót itt az oldalon bőségesen, hogyan hozzátok helyre ami elromlott, hogyan vigyetek szenvedélyt a kapcsolatba. Gondolj bele, hogy esne a párodnak, ha megtudná, hogy azt olvasod, hogyan ismerkedj facebookon, vagy neked hogy esne fordított helyzetben.  Ha már végképp nem működik ami köztetek van, akkor a legjobb, ha megbeszélitek.)

7. Születési adatok

A legjobb, ha őszinte vagy. Esetleg beállíthatsz valami túlzóan vicces értéket.

8. Ismerősök

Az ismerősök számából le tudja vonni a következtetést, hogy mennyire vagy társasági ember. Készülj fel rá, hogy az ismerőseidre is rá fog pillantani, tehát a vállalhatatlan embereket legjobb, ha eltávolítod. Amúgy sincs rájuk szükséged.

 

Hamarosan folytatjuk...