Hogyan hívjam randizni a nőt?

Gyakran elhangzó kérdés azoktól férfiaktól, akik hozzám fordulnak tanácsért. Alapjában véve kétféle módon tudod elhívni randizni a nőt.

A direkt randimeghívás

A direkt randimeghívás az, amikor konkrétan közlöd vele, hogy szeretnéd jobban megismerni és ezért szeretnéd, ha találkoznátok.hogyan hívjam randizni vonzalom

Előnye, hogy korrekt, őszinte, egyenes és látszik belőle, hogy felvállalod magad. Nem húzod vele az időt. Sem az övét, sem a tiédet.

Akkor fog működni, ha a nő nem túl félénk, és/vagy erős a vonzalom az irányodban és biztosan igent fog mondani.

Indirekt randimeghívás

Az indirekt randimeghívás az, amikor valamilyen okból találkoztok. Van egy közös téma, érdeklődési kör, program, ami mindkettőtök számára kellemes időtöltést ígér.

Előnye, hogy ráérsz később is vonzalmat építeni és nagyobb valószínűséggel mond rá igent.

Hasznos lehet még olyankor is amikor a környezet megítélése számít a nőnek. Pl. jelen van a kollegája, évfolyamtársa, egy kritikus barátnő, vagy szülő. Ha ismered a hölgy érdeklődési körét, akkor könnyen tudsz valami számára is kecsegtető programot találni. Pár példa:

  • "Szereted az indiait? Tudok egy hangulatos éttermet, próbáljuk ki, hogy milyen!"
  • "Jövő héten lesz az xy koncert, menjünk el együtt!"
  • "Vásárolnom kell egy ajándékot XY-nak, a szülinapjára. Gyere el velem segíts kiválasztani!"
  • "Kellene vennem pár jó ruhát, neked olyan jó ízlésed van, gyere el velem és segíts vásárolni!"Első randi. Mit tegyél és mit ne tegyél az első randin.
  • "Letöltöttem egy izgalmas filmet a kedvenc színészedtől, gyere át holnap nézzük meg együtt!"

A leghatásosabb a meghívás akkor, ha van benne horog, meglepetés. Ne árulj el minden részletet, legyen benne valami ami felkelti az érdeklődését, ami megmozgatja a fantáziáját.

Például, ha az Állatkertbe akarod elvinni, akkor annyit mondj:

"Kitaláltam egy klassz programot, hozzál magaddal földimogyorót!"

Tutira veheted, hogy egész nap azon fogja törni a fejét, hogy minek kell a földimogyoró egy randihoz.

Legyél kreatív! Lepd meg! Csigázd fel az érdeklődését! Biztosan igent fog mondani.

Mit csinálj, ha nemet mond

Ha nemet mond, figyelj oda rá közben, hogy miért mondja. parkapcsolati_konfliktus_hazugsagok_feltekenyseg_megcsalasLehet, hogy nem jó neki az időpont. Lehet, hogy túl gyors számára a tempó, vagy nem építettél elég vonzalmat.

Legtöbb nő nem fogja a képedbe vágni, hogy miért nem akar találkozni veled. Sokszor azért, mert nem akar megbántani. Figyelj oda a kifogásra és vedd észre a mögöttes tartalmat!

Ha jól kezeled a kifogást (humorral, eszkalációval) másodszorra már nagy valószínűséggel igent fog mondani. Ha rosszul reagálsz, abból azt a következtetést fogja levonni, hogy érzelmileg függsz a végkimeneteltől és az a vonzalom csökkenéséhez vezet. Magyarul nem akar majd veled találkozni.

Amikor felteszik a kérdést, hogy "Hogyan hívjam randizni a nőt?", akkor egyetlen dolgot mindenképpen elmondok:

FELEJTSD EL A RANDI SZÓT!

Randizni akkor fogtok, ha már együtt vagytok. Addig hívd bárhogy máshogy, csak ne randinak.