1. A hódítás első és legfontosabb szabálya

Ne akarj hódítani! A hódítás legegyszerűbb módja, ha természetesen viselkedsz. A  hódítás sikere elsősorban a személyiségeden múlik, ide értve a külső megjelenésedet is. Ha komolyan veszed és túlságosan is az eredményre koncentrálsz, abból egyértelművé válik, hogy szükséged van valamire, amit el akarsz venni. Ha hódítani akarsz, akkor könnyen abba a csapdába esel, hogy meg akarsz felelni a nőknek.

2. Az első benyomás

A külső rendkívül fontos. A ruhád, a frizurád, a kiegészítők, az illatod, a járásod, az ápoltságod és még sorolhatnám...  Az első pár pillanatban mindössze ennyi észlelhető belőled és a nők ez alapján döntik el, hogy kivel állnak szóba. Egy ápolt, sportos, határozott, magabiztos megjelenésű férfit egyértelműen előnyben részesítenek.

3. A hódítás első lépése

Mosolyogj! Számodra ez egy kellemes pillanat. Megláttál egy csodálatos hölgyet és örülsz neki, hogy megismerkedhettek. Nézz a nők szemébe, amikor rájuk mosolyogsz. Ha szimpatikus vagy számára egyértelműen jelezni fog feléd, hogy szeretne veled megismerkedni.

4. Tartsd a szemkontaktust

A szem a lélek tükre. A nők nagy többsége jól olvassa a nonverbális jelzéseket és ezek egy része a szemünkben tükröződik. Nem kell percekig meredten bámulni, elég ha nyugtázod, hogy észrevetted az érdeklődését és kifejezned, hogy ő is szimpatikus számodra. Ha elkapod a szemed, vagy lesütöd, akkor az elég erősen rombolja a vonzalmat. Szemmel is rengeteg érzelmet  közvetítünk és egy pozitív érzelmeket közvetítő szemkontaktus után a hölgyek nyitnak meg minket. A nonverbális érzelmi keretezést tanítjuk az egyéni coaching foglalkozásokon.

5. A hódítás halála a gondolkodás

Ne gondolkodj! A tett halála a gondolkodás. Cselekedj! Amint meglátsz egy csinos nőt, azonnal indulj el felé. A nők szeretik a határozott pasikat. Sokan azzal a kifogással élnek, hogy épp nem jó a helyzet a megszólításhoz. Ha úgy látod, hogy nem megfelelő a helyzet, akkor majd továbbállsz, addig is egy "Szia!" és egy mosoly megteszi.

6. Hódítás rutinokkal

Azok használnak hódítási rutinokat, akiknek nincsen önbizalmuk, vagy nem elég kreatívak ahhoz, hogy önálló szöveggel kápráztassák el a nőket. Mellesleg manipulatívnak tartom. Ha jó a hangulatod és a fentiekkel is minden rendben, akkor igazából már nagyon meg sem kell szólalnod. A verbális kommunikációnak elenyésző a jelentősége.

7. A hódítás egy adok-kapok játék

Mindig adj értéket a nőnek! Figyelj oda rá! Ha ráérzel, hogy mire van szüksége és meg tudod adni neki, akkor teljesen természetes, hogy később még akar belőle. Természetesen elég széles skálán mozog a nők igénye és az is, hogy mit tudnak adni neked. Legyél tisztában magaddal, a saját igényeiddel és azzal, hogy mit tudsz nyújtani egy nőnek. Ha a kettőtök vágyai találkoznak és pont azt adjátok egymásnak amire a másik vágyik, akkor jöhet a tüzijáték...

8. Tartsd meg a tiszteletet

Bármi is történik, ne tévesszen meg. Mindenkinek vannak érzései. Lehet, hogy a hölgy egy perverz állat és pornószínészeket megszégyenítő teljesítményt nyújt az ágyban. Lehet, hogy kőkeménynek mutatja magát és látszólag mindenkit megvet, vagy utál a világban. Ez mind-mind álarc. Minden nőnek vannak érzései, érzelmei. Tartsd tiszteletben!