Nagyon sok férfi érzi úgy, hogy a nőkkel való ismerkedés meghaladja képességeit. Bár a másik nemmel való ismerkedésnek nincsenek szabályai, mégis több benne a stratégia és a kombinációs lehetőség, mint mondjuk a pókerben. Aki arra adja fejét, hogy megkeresi párját, annak bizony felkészültnek, céltudatosnak, összeszedettnek (kívül és belül), valamint kitartónak kell lennie.
Emellett nem árt egy kis sütnivaló sem. A mai lányok rosszul tűrik a tutyimutyi alakokat.

Az első lépCharlieChaplinés, hogy ideális formába hozd a megjelenésedet. Ha szükséges akkor változtatni kell az öltözködési stílusodon, a testtartásodon. (ez a klienseim 90%-nál javítandó ) Vajon te szexuálisan vonzó férfiként öltözöl ? Bár hallottam már olyan esetet is, amikor valaki bement egy klubba melegítőnadrágban és egy nagyon dekoratív hölggyel hagyta el a helyszínt, de ez inkább a mese kategóriába tartozik.
Egy titkot mindenképpen el kell, hogy áruljak neked: a hölgyek szeretik a jóképű pasikat, de korántsem ez a szempont a legfontosabb. Ha ez volna, sok férfitársunk élete végéig sem tudná meg, hogy mi az a szex.
Előfordult már veled az, hogy láttál egy szexi nőt, egy nem túl jóképű srác oldalán? Gondolkodtál már rajta, hogy vajon miért lehet vele? Nap, mint nap láthat ilyet az ember.

Most lehet, hogy arra gondolsz, hogy biztos a pénze miatt - bár, ha így is van, az is inkább mást jelképez.

Ha utalnék a bankszámládra 5 millió forintot, akkor képes lennél megismerkedni egy idegen lánnyal és érzelmeket kelteni benne?

Man holding car keys at car dealershipVagy, ha adnék egy új autót neked akkor tudnád, hogyan kommunikálj a számodra vonzó nővel? Biztos van olyan lány, akinek, ha azt mondanád:

„Új kocsim van és gyere egy körre!”, elmenne veled, de szerintem nem erre vágysz, vagy tiszavirág életű lenne a kapcsolat kettőtök között.

Némi általánosítással elmondható, hogy ha egy férfi meglát egy nőt, kétféleképpen reagálhat.

Képzelj el egy kapcsolót, ami vagy be- vagy kikapcsolt állapotban van, ez egy villámgyors ösztön, amely felébred a férfiban pillanatok alatt. Akin már gondolkodni kell, az általában nem jó tapasztalatot hoz.
A lányoknál ez másképp működik és ezt kevés férfi veszi figyelembe.
Vannak bizonyos jelenségek, ezeket általában mindkét fél észreveszi, lányoknál gyakori a kulcscsont körüli bőrfelület pirosas elszíneződése, ami igen leleplező jelenség, vagy a férfiak elkezdenek össze-vissza beszélni, mert hatással van rájuk a nő.

Vannak nők, akik az idősebb férfiakat kedvelik, vannak akik a fiatalabbakhoz vonzódnak és van , aki mindkét irányba kacsingat. Bármelyik kategóriába tartozol, fel a fejjel !
Előfordulhat, hogy vonzónak tartod magad azonban mégis ellenállásba ütközöl, azaz figyelembe kell venned, hogy a lány épp melyik korszakát éli. Lehet, hogy épp a szűzmozgalom lelkes híve, vagy remekül elvan a férfiakkal és független akar maradni. Talán a szakítás utáni gyászidőszakban van? Vagy épp csak egy bizonyos férfitípusra nyitott ? Nyuszi vagy és ő machót szeretne ? Machó vagy, de neki olyan kell, akit kedvére ugráltathat ?

Önértékelésed nem függhet a nő reakciójától, ha éppen nem nyitott egy kapcsolatra, randira vagy egyéb dologra!

Sok férfitársam azt mondja, nem talál magának nőt. Ettől függetlenül az emberiség mintegy 50%-a nő. Tehát, aki nem talál magának nőt arról megállapíthatjuk, hogy :

  1. Nem keresi
  2. Nem a megfelelő helyen keresi
  3. Túl válogatós, de sok esetben (nem minden esetet írtam) ez csak egy ócska kifogás a félelmei miatt.

Az ismerkedésre számos lehetőség van, vegyük sorra őket:

Baráti körSara+Paxton+Celebrities+Best+Friends+Animal+bqZ1kyKNGmHl, munkahely, egyetem, sportklubok, mozi, színház, rendezvényen, éjszakai klubokban, online, azaz társkereső oldalakon és még a szürke hétköznapok eseményei is alkalmasak lehetnek akár egy bevásárlásnál.
A lényeg, hogy nők közé kell menned, ha nem teszed, illetve nem kezdeményezel, majdnem biztos, hogy nem kapod meg a lányt. Van úgy, hogy a lány kezdeményez és - valljuk be - nem túl férfias, hogy " felcsípett egy nő ".

Az ismerkedésben a nőé a passzívabb szerep, de szintén mindent megtesz érte, ... szexi harisnyát húz, sminkeli magát, mélyen kivágott dekoltázsú ruhát vesz fel, ékszereket visel ..stb.

A nőkben ugyanolyan erős a vágy, mint a férfiakban, csak jobban titkolják.

Ne szidd a körülményeket, hanem változtasd meg őket !