Hogyan Legyek Sikeres A Nőknél ?

Az elsődleges a személyiséged és a csajozós rutinok is nagy kezdőlendületet adnak.

A kettő szorosan összefügg egymással.

Ha a személyiséged rendben van, akkor a nők ösztönösen vonzódni fognak hozzád. Sikeres leszel a karrieredben, egy csomó jó fej barátod lesz, jó viszonyod lesz a családoddal, otthonosan fogsz mozogni a legkülönfélébb emberek között és ez napról-napra csak jobb lesz. Fognak rossz dolgok is történni, lesznek problémáid, azonban ezekre másképp fogsz tekinteni. Kihívásnak kezeled őket vagy könnyen tovább tudsz lépni.

A csajozós technikák akkor hasznosak, amikor egy szinttel feljebb szeretnél lépni. Ha egy olyan nőt akarsz megközelíteni, aki igazán tetszik neked.

A technikák lényege, hogy tudatosan megváltoztatod a kommunikációd és ezzel mást sugárzol a nő felé.

Könnyen lehet, hogy eleinte nehézségekbe ütközöl, mivel a személyiséged még nem vette fel ezt az új "üzemmódot". A környezetedből azt a visszajelzést fogod kapni, hogy furcsán viselkedsz: nincs összhangban a személyiséged a viselkedéseddel. Az egész környezeted tesztel. Ha elég kitartóan és következetesen gyakorlod az új viselkedésformát, kezd számodra természetessé válni és az emberek  kezdenek pozitívan reagálni, mivel egy olyan technikát használsz ami bizonyítottan jó. Ezeket oktatjuk tréningjeinken. A kapott pozitív reakció arra ösztönöz, hogy használd rendszeresen.

Egy idő után a személyiséged szerves részévé válik. A környezeted úgy fog rád tekinteni, hogy te egy cool srác vagy.

Láttam már példát arra, hogy valaki egyetlen terepgyakorlat során hihetetlen eredményeket ért el. Van olyan is, aki évek óta szinte egy helyben toporog. Azt látom, hogy átlagosan kb. 3 hónap alatt lehet számottevő fejlődést elérni, persze a sikerek folyamatosak már az elejétől fogva. Viszont olyat még nem láttam, aki nem csinált semmit és fejlődött volna.

Ne feledkezz el arról, hogy az egész folyamat lényege, hogy jól érezd magad közben és a környezeted is pozitív irányba mozdítsd el. Ha élvezed a kommunikációt a körülötted levő emberek is szívesen társalognak veled.