Biztos előfordult Veled az, hogy próbáltad meggyőzni szíved választottját arról, milyen nagyszerű ember is vagy valójában; mennyire egymáshoz valók vagytok; mennyire is jól járna, ha Téged választana stb. Sajnálatos módon hiába a sok valós érvnek, ami melletted szólt, mégsem lett a kapcsolatotokból semmi. Ez bosszantó, és nagyon-nagyon rossz érzés tud lenni. Ebben a cikkben azt szeretném megvilágítani, hogy valójában mire hallgatnak a nők, ha szívügyekről van szó … nem feltétlenül az észérvekre … 

Gyakran elkövetik azt a hibát a férfiak az ismerkedés során, hogy a nő tudatos énjét próbálják ész érvekkel és konkrétumokkal, tényekkel meggyőzni. A nő viszont az érzelmeire hallgat.
A megoldás tehát az, hogy élményeket adunk a nőknek. Azaz azon kívül, hogy kalandossá tesszük a randevúinkat (megmozgatjuk őket), a beszédünkkel is érdemes megmozgatni a fantáziájában az összes érzékleti modalitást is.

Élmények - ismerkedés

Érdemes elolvasni: Első randi - beszélgetés

Azaz ne csak a száraz tényekről meséljünk neki, hanem fessük le neki a mondandónkat szavakkal, hallattassuk vele, tapintassuk vele, szagoltassuk vele a képzeletében a mondandónkat. Erre való az NLP technika, amivel fel is tudjuk térképezni, hogy elsősorban a partnerünk látó, halló, szagló, tapintó típus-e. A lényeg, hogy (át)érezze a dolgokat.
Egy sármos férfinek épp ezért elegendő a megjelenése… a többit a nő a fantáziáján keresztül „teszi mellé”, és ettől már be is indulnak az érzelmek…

Már kisgyermek korban érezhető a két nem közötti különbség: a fiúk a tárgyak, a szerelés, a babrálás, a konkrétumok felé fordítják a figyelmüket, míg a kislányok a többi személy, a babák, a szociális kapcsolatok és az érzelmek felé.. Már a kislányoknál sokkal jobbak a szociális és kommunikációs készségek (babás, papás-mamás játékok során van is idejük begyakorolni ezeket).

CIKK_-_ISMERK_-_elmenyek_fontossaga_az_ismerkedeskor_JAVNem véletlen, hogy Mystery, akinek a nevéhez az egész csajozó művész PUA mozgalom köthető, a magánéletben bűvész mester. Talán ő mondta azt, hogy a nővel úgy érdemes bánni, hogy ne vegyen észre semmit, csak élményeket adjunk, és úgy érezze, hogy az események csak úgy történnek vele, hogy aztán elragadhassák az érzelmei.
Tehát: élmények, élmények, élmények! És ez később is fontos, hogy jól érezze magát a leendőnk.