Sokan azt hiszik, hogy valami eszement nagy ördöngösség rejlik a csajozás tudománya mögött.

Nézem a srácokat a szórakozóhelyen, ahogy a "nagy éjszakai csajozás" címén stírölik a nőket és fogalmuk sincs róla, hogy mit is kellene kezdeni, hogy végre belógathassák valahova...

Van aki barátnőt keres, van, aki csak a nyálát csorgatja és van aki nyomul mindenkire, aki él és mozog.

Elárulok pár titkot, amit nagyrészt a nők osztottak meg velem, arról, hogy ki hol rontja el. Ilyen a csajozás a pasik nagy többsége számára.

1. A csak dugni akarok típus

Számára a csajozás olyan, mint egy vadászat. Általában nem kertel, megy és mindenkire rámászik, mindegy neki, hogy épp milyen hangulatban van a hölgy, ő megy, mert neki jár. Az igazi ego-fighter. Néha még össze is jön neki. Statisztikai alapon, ha egy éjszaka odamész 100 nőhöz, egy legalább lesz annyira kiéhezett/részeg/elkeseredett, hogy beadja a derekát. Ha nem, akkor meg jól leitatja. Kell neki és kész. Mondjuk ő legalább csinál valamit. Aztán, hogy a csajnak ebben mi a jó, az őt állatira nem érdekli.

2. A lúzer

A csajozás nála annyiban kimerül, hogy egész este a sörpajzsa mögül nézegeti a csajokat és kibeszéli a hasonló kvalitású haverjaival. Hogy milyen jó lenne, ha... Ha véletlenül egy csaj kinézi magának, akkor elkapja a tekintetét, mert még a szemkontaktust sem meri tartani.

3. A bájgúnár

Az ő csajozási stratégiája, hogy a saját maga által lehengerlőnek tartott stílusával és minden területen jártas verbális készségeivel, "sziporkázóan szellemes" szövegével addig fűzi az általa kiszemelt áldozatot, amíg az elalszik és így végre ágyba kerül. Nélküle.

4. A parkett ördöge

Elvégzett egy legalább 20órás kizomba/salsa/tektonik tánctanfolyamot és leginkább egy szexuálisan felajzott, zárlatos terminátor mozgását utánozva, vergődik a táncparketten, időnként egy szerencsétlen hölgy áldozatot rángatva. Az arcán "a húúdejólérzemmagam-gyerebébi-milyenjóleszvelemtáncolni" mosollyal mintegy lenyűgözi a gyanútlan kiszemeltet, aki még nem sejti, hogy a násztáncuknak súlyos ízületi sérülések lesznek a következményei. Másik változata, aki a tömegben megbújva, a hímtagját a nőstény farához dörgölve próbálja izgalmi állapotba hozni leendő ágyasát.

5. A levakarhatatlan

Megy, mint egy pincsikutya. DM biztonsági őrrel vetekedő képességei révén egy többszáz fős szórakozóhelyen is bármikor megtalálja áldozatát, akárhányadszorra is küldte el a hölgy aznap este. Számára a csajozás igazi kihívás, bármilyen módon képes megnehezíteni saját magának az estét, ha kell italt hoz, könyörög, de legalább nem agresszív. Jelmondata: Üss bébi, üss!

Mindegyiknek van előnye

Hogy mi? Például az, hogy ha te egyik csoportba sem tartozol. Akkor máris a férfiak azon 1%-ba tartozol, akit nem küldenek el csípőből a nők. Egy kicsit is tapasztaltabb hölgy azonnal kiszúrja ezeket a típusokat.

Miért jó neked, hogy végigolvastad ezt a cikket?

Mert megtudtad, hogy konkurencia gyakorlatilag nem létezik. Hát nem nagyszerű???

Remélem jól szórakoztál rajta. A hölgyek, akik ezeket mesélték, annyira nem élvezték ezeket a helyzeteket, de utólag legalább jókat röhögtünk.