Brian Tracy idézetek az élethez, sikerhez, motivációhoz.

"Nem találhatod el azt a célt, amit nem látsz."

 

"Az élet olyan, mint egy kombinációs zár, csak lényegesen több számmal. Ha a megfelelő számokat a megfelelő sorrendbe tesszük, kinyílik a zár. Nincs ebben semmi csoda, és a dolog nem szerencse kérdése."

 

"Az élet olyan, mint egy számzáras lakat. Az a feladatunk, hogy megtaláljuk a számjegyek helyes sorrendjét, és akkor minden a miénk lehet."

 

"Az élet nehéz! Mindig is nehéz volt, és mindig is nehéz lesz. És ez mindenkire igaz!"

 

"A jellem képesség arra, hogy megvalósítsuk elhatározásunkat, amikor a döntésünket kiváltó hangulat már elmúlt."

 

"Nem azok vagyunk, akinek gondoljuk magunkat, hanem akinek gondoljuk magunkat, azok vagyunk."

 
Brian Tracy idézetek

 

"Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst, készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát."

 

"Tartsd magad a legjobbnak, és tied lesz a legjobbnak kijáró bánásmód és díjazás."

 

"Ahhoz, hogy elindulhass a gazdagság felé vezető úton, elég, ha a termékeid és a szolgáltatásaid csak 10%-al jobbak, mint a versenytársaidé."

 

"A döntésképesség a jól teljesítő férfiak és nők tulajdonsága. Szinte bármilyen döntés jobb annál, mintha semmit sem döntünk"

 

"Fejleszd ki magadban a győztest! Az apró teljesítménybeli különbségek nagy különbségekként mutatkoznak meg az eredményekben."

 

"A vezető személyiségek egyik ismertetőjegye, hogy felelősséget vállalnak. Nem keresnek kifogásokat, nem panaszkodnak, nem hibáztatnak másokat. Azt mondják: Én vagyok felelős. Amint ezt kimondod, a negatív érzelmed eltűnik."

 

"Ha olyasmit csinálsz, ami nem visz közelebb a célodhoz, akkor biztos, hogy távolodni fogsz a céltól."

 

"Pont annyira vagyunk boldogok, amennyire eldöntöttük, hogy boldogok legyünk."

 

"Minden nap tégy meg valamit, ami félelemmel tölt el."

 

"A szeretet és a feltétel nélküli elfogadás a legnagyobb ajándék, amit másnak adhatsz."

"A sikeres emberek a lehetőségeket keresik és azt, hogyan segíthetnek másoknak. A sikertelen emberek folyton azt kérdezik: Nekem mi a jó ebben?"

 

"A körülötted zajló történéseket nem tudod befolyásolni, de a hozzáállásodat tudod változtatni és ez tesz képessé arra, hogy irányítsd a változásokat, ahelyett, hogy azok irányítanának téged."

 

"Mozdulj ki a komfort zónádból. Csak akkor fejlődsz, ha kipróbálsz valami újat, ami kényelmetlenséggel és kellemetlenséggel jár."

 

"Az autód is akkor fogyaszt kevesebbet, megy gyorsabban, és távolabbra, amikor a kerekek tökéletesen be vannak állítva. Ugyanígy, akkor teljesítesz jobban, ha a gondolataid, az érzéseid, az érzelmeid, a céljaid és az értékeid harmóniában vannak. "

 
 

Brian Tracy