Több, mint egy éve volt egy nagyon értékes beszélgetésem az egyik általam nagyon kedvelt lánnyal, aki már akkor rengeteg dologra rávilágított a férfi-női kapcsolatok terén.

 

A vonzó férfi az, aki tudja, mit akar. A saját életét éli, nem másokhoz méri magát, tisztában van a saját erejével, képességeivel, korlátaival, és ezekkel harmóniában él. Nem kezd el csak azért ejtőernyőzni, mert az menő és nem vesz Audit, hogy többen szopják le. Pontosan tudja, hogy milyen nőt akar, mit akar, milyen életet képzel el magának, és tesz is ezért.

Érdemes elolvasni: Amikor valaki félreértelmezi PUA-t

 

LÁNY: - Nektek, fiúknak jó, mert annak írhattok, aki megtetszik pl. fb-on, de mi csajok nem így vagyunk… persze nem mindenki, mert van olyan csaj, aki ráír egy pasira, de én nem ilyen vagyok. Számomra kiábrándító, ha nekem kell beszélgetést kezdeményeznem egy fiúval, úgyhogy inkább nem. Ha ő ír jó, ha nem, akkor annyi…
Tudod, hogy van ez, mindig az kell, amit nem kaphatsz meg, vagy amit már elveszítettél. Voltam már úgy -nem 1x és nem 2x-, hogy beszéltem egy sráccal és egy idő után meguntam és már nem nagyon írtam vissza neki… eltelt pár nap és éreztem, hogy hiányzik a vele való beszélgetés, de arra már késő volt.

 

ÉN: - Azért gondolom szoktál kezdeményezni közbe-közbe te is.

 

LÁNY: - Mégis hogy? Lájkolgatom? Nem… Én nem ilyen vagyok. Most is hiányzik nekem valaki, de nem tudja meg. Így jártam. Sz*r nekem.
Amúgy igazából úgy lenne az igazi, ha a pasik keresnék a csajokat nem pedig fordítva.

 

Többször érzem azt, hogy "félreteszem a büszkeségem és írni fogok neki", de aztán arra gondolok, hogy ha ő nem ír meg nem keres, én miért tenném? Mivel több nálam? Ér annyit hogy keressem? S végül hagyom és nem írok. Legbelül azt szeretném, AKAROM, hogy ő írjon, nagyon jól esne.

 

ÉN: - Én mindig elvárom a nőtől, hogy idővel ugyanannyiszor keressen, mint én őt.

 

LÁNY: - Persze, idővel kialakul egy olyan kapocs, hogy mindkét fél egyformán keresi a másikat. Sőt, úgy a jó. Hogy érezzék az egymás iránti érdeklődést. De persze előbb a pasi kéne legyen az, aki érdeklődik. Mert ha folyton a pasi vagy folyton a csaj az úgy nem jó egyáltalán. Mert akkor az egyik fél érzi, hogy nem táplál olyan nagy érdeklődést iránta, mint ő maga.

 

ÉN: - Hát igen, viszont sok fiú nem lép elsőként.

 

LÁNY: - Hát sajnos nem. Itt b*ssza el az a sok fiú. Azért megérthetnék a csajokat. Illene, előbb ők tegyenek kedves gesztusokat, keressenek, érdeklődjenek, hogy hogy vagyunk, stb. Addig ne várjanak semmi jót a csajoktól, míg nem bizonyítanak.

 

ÉN: - Szóval a férfiak kell, hogy, kezdeményezzenek. Ám sokszor a nők lesz*rják azokat a fiúkat, akik érdeklődnek irántuk.

 

LÁNY: - Hát, ha nekik nem az a személy tetszik, vagy túlságosan érdeklődik, meg gyakran keresi akkor egyre inkább. Tudod, én például személy szerint nem szeretem, ha valaki túl rámenős. Vannak határok, ha azt átlépi, szia 

 

ÉN: - Igen, vagyis hetente egyszer-kétszer ír vagy keres téged.

 

LÁNY: - Aha. Az elején. Aztán mikor közelebb kerültünk egymáshoz akkor jól esik, ha felhív 2 naponta vagy hagy egy üzenetet facebookon. Ezek számomra kedves gesztusok és értékelem őket.  De ha minden nap ír meg hívogat s látom, hogy rámenős meg foggal, körömmel engem akar, akkor csak lealacsonyítja, magát a szememben és nem érdekel.

 

ÉN: - Igen, viszont fontos, hogy az érdeklődés, a kedves gesztusok őszinték legyenek.

 

LÁNY: - Fontos. Meg, hogy jó legyen az összhang, legyenek közös témák, együtt tudjatok nevetni, egy jó humorérzék fél siker. Na meg legyenek kedves megjegyzései, nem kell túlkomplikálnia. Na meg legyen magabiztos.

 

ÉN: - Értem, és akkor térjünk a külsőre. Neked az mennyire számít?

 

LÁNY: - Eléggé számít, de ha a természete olyan amilyet én szeretek, akkor a külső nem számít annyira.

 

ÉN: - Úgy mondják, hogy a külső, ami megfog és a belső, ami megtart. Szerintem inkább az ápoltság, ami számít és nem az, hogy mennyire jóképű az illető, vagy nem?

 

LÁNY: - Mind lehet ápolt, ha nem jóképű. Persze az ápoltság is sokat számít. Ám az fontos, hogy ne legyen részeg. Ihat, csak keveset, annyit hogy ne üsse ki magát.

 

A nők csodálatosak. Szeretni kell őket, és akkor ők is szeretni fognak minket.
Ha megértjük, amit mondanak, akkor pedig helyesen fogunk tudni reagálni rájuk, ami sok szép élményhez, jó szexhez, örömteli kapcsolatokhoz vezet. A cél az, hogy a nőt nőnek nézd, ne piedesztálra emeld, de tiszteld és szeresd, hogy boldog időt tudjatok egymásnak adni. Hogy magadat tedd azzá, ami lenni akarsz, és így élj egy boldog, kiteljesedett, kompromisszumoktól mentes életet.

 

Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.

- Müller Péter