barátnő keresés

A Barátnő Keresés egy tanulási folyamat

 

A Barátnő Keresés Sikerének 2 Legfontosabb Tényezője

A

barátnő keresés

sokak számára egy misztikus út, ami szinte lehetetlen feladatokat gördít a kereső elé. Mielőtt igazán belemélyülnék a barátnő keresés témájába szeretném, ha elgondolkodnál azon, hogy számodra mit is jelent ez a fogalom: BARÁTNŐ KERESÉS

Érdemes elolvasni: Hogyan ismerkedj facebookon - I. A facebook profil

Az én definícióm szerint a barátnő keresés egy olyan cselekvéssorozat amit egy konkrét cél érdekében teszel, mégpedig azért, hogy megtaláld álmaid nőjét.

Barátnő keresés. Ki illik hozzád?

Tehát cselekszel és a cselekvésed célja pedig a BARÁTNŐ.
Lehet, hogy kicsit szájbarágósan írom le, viszont minden egyes szónak megvan a saját jelentősége.
A legtöbben olyan barátnő keresési stratégiákat tanultak (a filmekből, iskolában, a „nagyon-jó-fej-segítőkész” barátoktól/barátnőktől, amik fabatkát sem érnek, ha a célt vesszük figyelembe.

Hogy honnan veszem ezt ?
Egyrészt saját tapasztalataimból (bizony sokszor pofára estem én is mire megértettem a lényegét), másrészt annál a rengeteg srácnál látom, akik hozzám fordulnak.
A barátnő keresés tanult módja, legalábbis ami társadalmilag elfogadott – finoman szólva – nem kelt különösebb vonzalmat a nőknél. Vannak ezeknek a stratégiáknak is használható elemei, nem kell mindent eldobni és legtöbbször nagyon jó kapcsolatot lehet kiépíteni nőkkel/lányokkal, de – mivel van ami hiányzik belőle – legfeljebb egy jó barátság lesz belőle, rosszabb esetben pedig megválaszolatlan sms-ek, fel nem vett telefonok és facebook kapcsolat törlése. Ez bizony nem egy vidám dolog.

Ha barátnő keresésre adod a fejed, akkor ezeket a rossz beidegződéseket át kell értékelned magadban.
„De hát én nem fogok emiatt megváltozni! Engem az kell, hogy egy csaj saját magamért szeressen!”
Úgy az esetek 90%-ban el szokott hangzani ez a mondat a hozzám segítségért fordulók szájából.

Ha neked nem fogalmazódott meg ez a gondolat, akkor nyugodtan ugord át ezt a bekezdést.

Ha elindulsz a barátnő keresés rögös útján, akarva-akaratlanul is változni fogsz. Kipróbálsz egy stratégiát és aztán vagy működik, vagy nem. Ha egy sikertelen stratégiát alkalmazol, az eredménye mindig sikertelenség lesz. (Az esetek nagy többségében legalábbis)
Ez pont olyan, mint amikor le van merülve az elem a távirányítóban és egyre erősebben nyomkodod a gombot, holott pontosan tudod, hogy nem ez a probléma. Ez is egy hülye beidegződés és mivel értelmes gondolkodó ember vagy, kicseréled az elemet. Nem dobod ki a távirányítót, vagy a tv-t/cd lejátszót/…tetszés szerinti eszközt és nem kezdesz el benne alkatrészeket cserélni.
Csak az elemet cseréled ki. Ugyanez a helyzet a barátnő kereséssel is, pár apró dolgot kell mindössze megtanulni és átértelmezni hozzá.

A barátnő keresés sikerének 2 kulcsa

a személyiséged
a kommunikációd

Ez a két elem ami mindent meghatároz. Ezeket az elemeket kell töltött állapotba hozni. Olvasd tovább cikkeinket, hogy megtudd hogyan.