Mi az a barát zónabaratzonaban

A barát zóna elég fájdalmas tud lenni, ha te közben többet érzel a nő felé, ha többet szeretnél tőle.

A barát zóna az, amikor a nő barátként tekint rád, te pedig ennél sokkal többre vágysz, vagy akár szerelemes vagy belé.

 

Érdemes elolvasni: Kontroll és dominancia

3 tipikus hiba aminek barát zóna az eredménye

1. Nem kommunikálod a nő felé, hogy te többet szeretnél barátságnál.

Ez a kommunikáció nem arról szól, hogy elmondod neki, hogy szerelmes vagy belé. Erről a végzetes baklövésről lebeszélnélek. A nőkkel való kommunikációról bőven találsz anyagot a blogunkban. Ez túlmutat a cikk terjedelmén.

2. Érzelmileg függsz tőle.

Ha teljesen odavagy érte és tőle teszed függővé a boldogságodat, ha folyamatosan alkalmazkodsz hozzá, neadjisten még ajándékokkal is elhalmozod, akkor azt kommunikálod felé, hogy érzelmi függőségbe kerültél. Az pedig kinyírja a vonzalmat. A nők az érzelmileg független pasikat szeretik.

 

barat_zona_hogyan_tovabb

 

3. A nő nem tudja, hogy te barát zónában vagy

Minden titkát megosztja veled, elmeséli a pasiügyeit, folyamatosan szívességeket kér tőled, amiket rendre teljesítesz is. Segítesz megoldani a problémáit ő pedig "csak" barátként tekint rád. Mindeközben epedve várod, hátha végre megváltozik a helyzet és elkezd vonzódni hozzád.

Hidd el, hogy ha régóta tart a barátságotok, akkor az ő fejében is megfordult már, hogy mi lenne, ha te meg ő együtt lennétek. Csak valamiért nem érzi azt a szikrát, amitől fellobban benne a szenvedély, a vágy. Szerinted tudja, hogy te többet akarsz tőle?

Ne hagyd, hogy kihasználjon

Persze vannak nők, akik élvezik, ha egy pasi csahol utánuk. A hódolók mindent megtesznek érte és pontosan tudja, hogy ez kifejezetten a női bájainak köszönhető. A pasik meg rohannak utánuk, teljesítik minden kívánságát, ő pedig élvezi ezt a népszerűséget, bőségesen begyűjti a validációkat és remekül érzi magát ebben a helyzetben. Te is ezek közé a pasik közé szeretnél tartozni?

 

500_days_of_summer_2009_1024x768_460862

A tipikus barát zóna jegyek

 • Rendszeresen nézed a facebook adatlapját
 • A rendelkezésére állsz, ha kell lemondod a programodat is
 • Minden kérését teljesíted
 • Ajándékokkal, szívességekkel próbálsz a közelébe férkőzni
 • Zavarba jössz a jelenlétében
 • Elmeséli a pasi ügyeit
 • A barátnői, sajnálkozva, együttérzéssel tekintenek rád
 • Arra buzdít, hogy ismerkedj más nőkkel
 • Gyakrabban keresed őt, mint ő téged
 • Állandóan jelen van a szexuális fantáziáidban
 • Az ismerőseid, barátaid bíztatnak, hogy lépj tovább
 • Legtöbbször akkor keres meg, ha valamire szüksége van
 • Ő számodra az egyetlen lehetséges választás, csak ő kell neked

Ha a fentiek közül akár csak egy jellemzőben is magadra ismersz, akkor barát zónában vagy. Az egyik leggyakrabban elhangzó mondat a klienseink szájából: "Ha meg kellene rajzolnom a tökéletes nőt, akkor őt rajzolnám le"

Miért jó a barát zóna?

Jó lehet egyáltalán? Tudom, hogy elég hihetetlenül hangzik és azonkívül, hogy szenvedsz ettől az állapottól, rendkívül sok előnye van. Mindenképp olvasd el ezt a cikket a hódítás fázisairól mielőtt ezt folytatnád.

Szóval azért jó, mert te már a hódítás középső fázisainak egyikében jársz. Csak épp hiányzott eddig köztetek az ami a szex felé vezet. Ezek szerint a nő kedvel téged, megbízik benned és bizonyára szimpatikus vagy számára, ha barátként tekint rád.

Hogyan kerülj ki a barát zónából

A külső megjelenésed rakd rendbe.

Öltözködj férfiasan. Ha olyan a viszonyotok, akkor kérd meg, hogy menjen el veled vásárolni. Fodrász, sportolás, minden, amitől férfiasan fogsz kinézni.

Rendben van a külsőd?

Ismerkedj más nőkkel

Egyrészt te is sokat tanulsz belőle, mert más nőket megismerve fejlődik a nőkkel való kommunikációd, akár még tanácsokat is adnak arra vonatkozóan, hogy min kellene változtatnod. Tudom, hogy most eszedbe sem jut, hogy más nővel legyél kapcsolatban, de még akár az is megeshet, hogy olyan nővel kerülsz kapcsolatba, akivel kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak.

Ha látja, hogy más nőkkel ismerkedsz, az szociális bizonyítékként szolgálhat számára, kicsit megpiszkálja a fantáziáját. Magyarul, lehet, hogy kicsit féltékeny lesz. Ha eddig nem is gondolt rá, felébreszted benne a gondolatot, hogy "Mi lenne, ha?". Eddig csak játszott veled, még ha nem is szándékosan tette. Azonban, ha a játékszere elveszni látszik, lehet, hogy ő is lépéseket fog tenni, hogy megszerezze. Ha látod, hogy van esélyed más nőknél is, könnyebben tudod legyőzni az érzelmi függőségedet.

Vigyél szexualitást a kommunikációba

Akkor már csak a szenvedély és a szexualitás hiányzik.

Először is kezeld úgy, mint nőt. Dícsérd meg a nőies dolgait. Fogalmazz kétértelműen. Mondd neki, hogy milyen szexi rajta ez és az...

Ne csak bókolj neki. Ha valami nem tetszik, akkor viccesen jegyezd meg. Viccesen, nem bántóan. Figurázd ki a hülye szokásait, kicsit piszkáld meg néha humorosan.

Érintsd meg, öleld meg. Vidd be a beszélgetés témákba a szexualitást. Beszélgessetek erotikus témákról. Fontos azonban, hogyan kezded el. Ha eddig nem beszéltetek egyáltalán ilyesmiről, akkor először a könnyedebb témákkal kezdd, különben furcsán fog nézni, hogy mi ez a hirtelen változás! Randevú, első csók, akár gyerekkori szerelmek. Olvass a neten ilyen témájú cikkeket és dobd fel neki, kérdezd meg a véleményét.

Fontos, hogy az érzelmi énjére hass. Racionális témákkal nem fogod tudni tűzbe hozni.