Hosszú éveken át kerestem a "Szent Grált" több-kevesebb sikerrel. Arra már rájöttem, hogy a bemagolt csajozós szövegek olyanok, mint a Tesco gazdaságos levespor. Rohad a fiókban hónapokig, aztán amikor végképp nincs mit kajálni akkor be lehet szórni egy lábosba, az íze gyomorforgató, le lehet nyelni valahogy, de sok öröm nincs benne. Aztán feltettem magamnak a kérdést: Tényleg ezzel akarom megetetni álmaim nőjét?

Persze vannak ultimate jó szövegek: Hello! Johnny Depp vagyok, vagy George Clooney, stb... kinek mi. De ez csak az ő szájukból hangzik igazán jól. Mondjuk, ha poénra veszed, legalább jót röhögnek rajta.

Mit mondjak?

Sokan kérdezik tőlem: Mégis mit mondjak? Mi legyen az első mondat?

Aztán:

- Mi legyen, ha erre ezt és ezt mondja... és utána?

Ha követem ezt a gondolatmenetet, akkor nekem kellene tartanom a gyertyát az első éjszakán. Már nem válaszolok ezekre a kérdésekre.

- De mégis kell mondani valamit!

Teljesen igazad van, nem mehetsz úgy oda egy nőhöz, hogy csak állsz ott kukán. Hacsak nincs olyan elemi vonzerőd, hogy a nyakadba veti magát. Ilyet is lehet egyébként, majd írok a nonverbális keretezésről, de egyelőre maradjunk a világ legjobb csajozós szövegénél.

Tehát meglátod az álomnőt, odamész hozzá. Igazából a legtöbb nőnek ez már önmagában akkora érték, hogy gyakorlatilag nyerő helyzetből indulsz. Ugyanis a nőkhöz nem mennek oda a pasik. Az esetek legalább 90%-ban. Jól érted!

A NŐKHÖZ NEM MENNEK ODA A PASIK !!!

Számtalanszor mentem már valamelyik barátnőmmel bulizni, vagy csak sétáltunk az utcán, szemeztek a srácokkal, már mindent elkövettek, hogy felhívják magukra a figyelmet. A srác meg csak néz, vagy még rosszabb, hogy elkapja a szemét. Hát mégis mit kellene még egy nőnek csinálni? Ha ő megy oda, hogy megszólítsa a srácot akkor leribancozza a környezete. Mert ez megy. Ha egy nő kezdeményez akkor ő egy ribanc. Sok nő megy haza kétségbeesetten, azon aggódva, hogy vajon megtalálja-e még élete során a nagybetűs szerelem.

1. szabály:  Oda kell menni!

Lehet, hogy pont rád várt eddig. Ez csak így derülhet ki. Mit mondjál:

2. szabály: Ne gondolkodj!

A világ legjobb csajozós szövege

Képzeld el azt a helyzetet, hogy ismered a világ legjobb csajozós szövegét. Egy olyan szöveget, amire minden nő azonnal a nyakadba veti magát... vagy valami ilyesmi... Ha ismered ezt a szöveget és biztos vagy a működésében, akkor hogyan mennél oda egy nőhöz? Gondolom teljes magabiztossággal. És pont ez a lényeg!

Ha azzal a tudattal és érzéssel mész oda megszólítani egy hölgyet, hogy tiéd a világ legjobb csajozós szövege, akkor a fejében meg fog fordulni, hogy: "Ez a pasi nagyon magabiztos"

Ekkor már lényegében mindegy, hogy mit mondasz. Nézzünk egy egyszerű példát:

KÖSZÖNÉS! Hello, Szia, Hola, Ahoi, amit akarsz...

És elmondod, hogy miért mentél oda hozzá: Úgy éreztem, hogy ide kellett jönnöm hozzád. Furcsa, de azt éreztem, hogy már ismerjük egymást. Olyan szépen tündököl a szemed a napsütésben. Látok benned valami különlegeset...

vagy

- Most éppen sietek és muszáj volt megállnom egy pillanatra. Add meg légyszíves a telefonszámodat, este felhívlak. Ja, még be sem mutatkoztam. XY vagyok. Téged hogy hívnak? Kézfogás, bemutatkozás, puszi.

Ennyi. Esetleg pár mondat, egy-két horog: épp edzésre megyek, szülinapi ajándékot kell vennem, blabla....

A kommunikációd legkisebb része a szöveg. Elenyésző (7% körül). Rengeteg kutatás támasztja alá ezt a tényt, rogyásig van anyag erről a neten. Ha részletesen érdekel, keress rá a nonverbális kommunikációra.

Ami számít: a testbeszéd, gesztusok, a viselet, a mimika, mikrogrimaszok, hang, illat, stb...

Amire a nők azt mondják: KISUGÁRZÁS.

Tehát ha csak a verbális kommunikációdat fejleszted, mindössze azon a 7%-nyi kiskapun próbálsz besurrani. Szélsőségesen rávilágítva a helyzetre, ha odamész egy „Én vagyok Johnny Depp” dumával, a csaj úgyis leveszi, hogy nem te vagy. Mert nem úgy nézel ki. Hiába mész oda, akármilyen alfa-macsós bemagolt szöveggel, egyszerűen nem passzol a személyiségedhez, mert az annak az alfa-macsó srácnak a szövege, akiről azt mondták, hogy milyen jól tudott vele csajozni. Azt kell kommunikálnod amilyen vagy. Egy kicsit jobbat lehet, de ne játszd meg magad. A nők is sminkelik magukat, kozmetikushoz járnak, megválogatják a ruháikat, hogy jobb színben tűnjenek fel. De ha egy nő rommá sminkeli magát, kipakolja mindenét, szilikon a szájban, a mellben, stb... akkor ott valami bűzlik. Ugyanezt a bűzt érzik ők is a bemagolt csajozós szöveggel kapcsolatban, ami ellentétes a kisugárzásoddal.

A nőknek is vannak ilyen standard szövegeik, de ők általában a pasik lerázására használják:

- Bocsi, de van barátom! Ez inkább tinik szövege, elég gagyi, de lehet, hogy igaz.

- Na húzzál innen a fenébe! Ez a durcis királylány, általában meglehetősen attraktív, vagy legalábbis annak hiszi magát.

- Jajj, de aranyos vagy! Be ne dőlj neki! Nem akarsz cuki kisfiú lenni.

- Minden nőnek ezt mondod? Ez már picit agyafúrtabb, de elismeri, hogy jó pasi vagy, burkoltan benne van, hogy látja, hogy sok nőt nyitottál már.

Legyél eredeti!

És itt a kulcs a személyiségedben és a szemléletmódodban rejlik. Ha igazán sármos akarsz lenni, akiért rajonganak a nők, akkor azzá kell válnod. Nem elég csak mondani. Lehet kerítésszaggató szöveged, amivel nagy sikert tudsz aratni, imádják a nők a jó szövegű pasikat. Akinek jó dumája van alapból, annak mindig jó dumája van, mert ilyen a személyisége.

Ha csak bemagolod a jó dumákat, előbb-utóbb kifogysz.

Véges mennyiségű szöveget tudsz csak megtanulni. Elveszhet a spontaneitás és csak az agyad kis százalékát használod, a memóriádat. Nem lesz mögötte érzelmi töltet és a teljes személyiséged.

Vannak jó csajozós dumák, sokat jól be lehet gyakorolni, még érdemes is. Kezdetnek. Vagy zacskós leves szindróma esetén, ha végképp nem jut eszedbe semmi. De aztán tovább kell lépni. Fel kell ismerned a helyzeteket, tudni hogy mit gondol… inkább mit ÉREZ a nő. Tudnod kell olvasni az apró jelzésekből, meg kell ismerned a vágyait, az álmait és azokra reagálni.

Ez a jó csajozós szöveg titka.

Írtam a cikk elején, hogy ne számíts konzerv rutinszövegekre. Mindenkinek azt mondom, hogy tőlem ne várjon ilyet, mert csak üres frázisokat tudok mondani, amik egyszer egy bizonyos helyzetben működtek. Talán érdemes némelyiket kipróbálnod, mert lesz olyan amelyik jól áll, mindenképpen fejlődni fogsz általa, abban a bizonyos 7%-ban.

Számolj utána, abban 7%-ban mondjuk fejlődsz 50%-ot. Ez valami elképesztő mennyiségű rutin bemagolásával és begyakorlásával jár. Ne feledd, be is kell gyakorolnod, mert fahangon elmondani a szöveget nem túl hiteles. Tehát -maradjunk a mateknál- 3.5%-ot fejlődött a nőkkel való kommunikációd. Ha száz nőt szólítasz meg, mondjuk egy hónap alatt, az azt jelenti, hogy 3-4 nővel tudsz több randit szervezni. Még csak a randiig jutottál el és ellőtted a puskaporod nagy részét.

A titok a fennmaradó 93%-ban rejlik és ez majdnem teljesen így is van. De gondolj csak bele! A kommunikációd teljes egésze miből fakad?

A Te személyiségedből.

A kommunikációd teljes egésze a személyiségedből fakad.

Ezért tartok személyiségfejlesztő tréningeket. Mert a nőket a személyiséged vonzza és nem a csajozós dumák.