A hódítás fázisai- A Mystery modell

A sikeres hódítás már régóta foglalkoztatja a férfiak fantáziáját. A hódítás lényegében nem más, mint pszichológia. Régóta kutatjuk, hogy egyesek mitől sikeresek a nőknél és mások miért nem. Mystery az egyik legelismertebb hódítóművész, ezért részletesebben is megnéztük, mit gondol a témáról. A tapasztalataink alapján az általa írottak teljesen jól megállják a helyüket a valóságban. Az alábbi táblázat részletesen bemutatja a hódítás folyamatát:

M3_modell

*szociális horogpont: Az interakció során elérkezik az a pillanat, amikor a csoport/nő számára kellemes a jelenlétünk. Ettől a ponttól már a csoport/nő is befektet az interakcióba, hogy megerősítsen maradási szándékunkban

A folyamat fázisainak rendkívül nagy jelentősége van. Kis utánagondolással látható, hogy, ha valamelyik fázist kihagyod, akkor a vonzalom csökkenni fog irányodban. A legtipikusabb hiba, amivel találkozom, ami az egyenes út a barátzónába, az utolsó fázis kihagyása.
Ha a nő felé nem mutatsz szexuális érdeklődést, vagy azt nem megfelelő formában teszed, akkor barátként fog rád tekinteni.

Nézzük részletesen, hogy mik a legtipikusabb elakadási pontok:

 

A1 - NYITÁS

Ha nem közelíted meg a nőt, akkor egyértelmű, hogy mi lesz az eredmény: SEMMI. Na jó, ha valami iszonyat-alfa-naturál vagy, akkor a nő fog megközelíteni téged 🙂

Ha megközelíted és nem éred el a horogpontot, akkor a nő nem fog érdeklődni és/vagy visszautasít, mert unalmasnak talál.

 

A2 - A NŐ ÉRDEKLŐDÉSE

Ha nem demonstrálsz magas értéket, akkor a nő nem fog értékesnek tartani.

Ha túl magas értékűnek talál, akkor kevésnek érzi magát hozzád.

Ha a magas érték demonstrálása túl egyértelmű számára, akkor azt fogja gondolni, hogy meg akarsz felelni neki - tehát alámentél, ezért fontos, hogy semleges maradj a nő felé. Teljesen logikus, hiszen még nem is ismered, miért tulajdonítasz neki nagy értéket?

 

A3 - A FÉRFI ÉRDEKLŐDÉSE

Ha nem ajánlasz fel kapcsolódási pontot, akkor a nő úgy érzi, hogy nincs rá szükséged, nem tud kapcsolódni hozzád. Ha nem jutalmazod az érdeklődési jeleit, akkor szintén úgy érezheti, hogy nem érdekled őt.

 

C1 - BESZÉLGETÉS

Fontos, hogy a beszélgetés kettőtökről szóljon és legyenek közös témák. A komfortépítésről rengeteg cikket találsz az oldalon.

 

C2 - KAPCSOLÓDÁS

Ha eléritek az intim bemélyülést a nő vonzalmat fog érezni és vágyik arra, hogy megcsókold. Ha ezt a pillanatot elszalasztod, vagy rosszul időzítesz, akkor visszaesel az előző fázisba.

 

C3 - INTIMITÁS

Ahhoz, hogy a nő megnyíljon, fontos számára, hogy maximálisan megbízzon benned és érezze, hogy a kettőtök kapcsolata más, mint amivel eddig találkozott.

 

S1 - ELŐJÁTÉK

Fontos, hogy az érintés kellemes legyen számára. A túl gyors eszkaláció lerombolhatja az egész felépített kapcsolatot és erőszakosnak, nyomulósnak érezhet. Tipikus hiba, a szórakozóhelyen található részeg chode-oknál, akik sokszor itt kezdik a folyamatot.

 

S2-LMR

A nő ösztönös énje a szeretkezést és a közösülést egy fordulópontnak érzi. Az evolúció során kialakult reflex egy ösztönös védekezés, ugyanis a közösülés még akár néhány évtizeddel előtt is  automatikusan a gyereknemzést vonzotta magával, ami rendkívül nagy felelősség a nőre nézve.

 

S3-SZEX

A szex minősége meghatározó egy kapcsolatban. Ha csodálatos örömökben részesíted a nőt, akkor újra és újra szeretné ezt az élményt megélni veled. Kötődni fog hozzád és arra vágyik, hogy ő legyen életed párja.