A csajozós szövegek többségét jól tudod használni, azonban mégis sokan kudarcot vallanak vele. Miért?

Ha egy kicsit többre vágysz, minthogy néhány jól hangzó frázist puffogtass és szeretnéd megérteni, hogy mitől jó egy csajozós szöveg...

(Ezen a linken vannak csajozós szövegek, ha ezt keresed)

 

Érdemes elolvasni: Hamis profil felismerése az online társkeresőkön

Legelsőként muszáj megemlítenem azt, amit a hozzám fordulóktól tanultam meg a csajozós szövegekkel kapcsolatban. Amikor valaki csajozós szöveget keres, a következő kérdést teszi fel:

Mit mondjak?

A kérdés tehát arra vonatkozik, hogy nem tudja mit mondjon, ami bizonytalanságot tükröz. Ha ezt összevetem azzal, hogy többek között mit keres egy nő egy férfiban: például határozottságot, akkor egyértelmű, hogy egy csajozós szöveg ezen jóformán semmit sem fog segíteni.

Attól, hogy egy férfi megtanulja, hogy adott helyzetben mit mondjon, még nem feltétlenül lesz határozott.

Tény, hogy ha az összes felmerülő helyzetben tudod, hogy mit kell mondanod, akkor az ad némi magabiztosságot. Ha ezt figyelembe veszem, akkor el tudok képzelni olyat, hogy valaki minden egyes létező szituációra bemagol egy csajozós szöveget.

 

Nos, ezt hívjuk mi pua-robotnak. Gyakorlatilag a kínai mobiltelefon-gyártósor, vagy a banki ügyintézés kategóriává degradálja az ismerkedés és a hódítás folyamatát:

Ha ez történik, akkor mondd ezt, ha pedig az történik, akkor mondd azt.

 

A jó csajozós szövegek titka

A csajozós szövegek legnagyobb többsége úgy születik, hogy egyszer valakinek bejött. Általában olyasvalakiről van szó, aki elég jól ismeri a nőket és meglehetősen sikeres a körükben. Most azt gondolhatod a fentiek alapján, hogy ezek kőkemény és határozott pasik. Meg fogsz lepődni azon, amit mondok.

Ez egyáltalán nem igaz.

Rengeteg barátom van, akik után döglenek a nők és én sem panaszkodhatok ilyen tekintetben, mégsem tartom magam magabiztos embernek, sőt tele vagyok bizonytalansággal és ez elmondható ezekről a barátaimról is. Amikor megkérdezték tőlem, hogy mit csinálok a nőkkel, hogy ennyire bejövök nekik, azt kellett mondjam, hogy fogalmam sincs. És amikor megkérdeztem ezeket a barátaimat, körülbelül ugyanezt mondták. Sosem magoltam be csajozós szövegeket. Néha-néha beugrott egy, amikor szorult helyzetben voltam és olyankor bedobtam "minden mindegy" alapon és vagy bejött, vagy nem.

 

Hát akkor mégis mi a csudától tud valaki csajozni, mitől jó pasi egy pasi a nők szemében?

Gondolom láttál már sok amerikai filmet, amiben a főhős egy szupermacsó pasi, aki mindent megold és aki után döglenek a nők. Vissza tudsz emlékezni olyan jelenetre, amikor egy ilyen pasi fél, vagy elbizonytalanodik?

 

csajozós szövegek Dicapriocsajozós szövegek Harrison FordCsajozós szövegek Johnny Depp

És akkor mégis mit esznek a nők ezeken a pasikon?

A válasz egyszerű. Azt, ahogyan kezelik a félelmüket, a bizonytalanságukat.

 

És hogy jön ez a csajozós szövegekhez?

Az elején írtam, hogy a csajozós szövegeket azok keresik akik bizonytalanok, amikor egy nőt meg kell szólítani, vagy egy adott helyzetben bizonytalanodnak el azzal kapcsolatban, hogy mi lenne a jó reakció.

Gondolom könnyen belátható, hogy nincs minden helyzetre megfelelő csajozós szöveg. Ennyit képtelenség lenne megtanulni, egy emberöltő is kevés lenne hozzá. (A verbális kommunikáció mindössze 7%-ot tesz ki amúgy is, tehát felesleges ennyit magolni)

A helyzet azonban orvosolható, mégpedig ennél lényegesen egyszerűbb módon és belátható időn belül. A történet arról szól, hogy a félelmek és a bizonytalanság kezelését kell fejleszteni és a többi megy magától.