Ismerős az az érzés, amikor először regisztráltál egy társkeresőre és szánalmasnak érezted az egészet? Jók voltak a megérzéseid. Íme 7 ok amiért a társkereső egy időpocsékolás.

A társkeresőn nagy a konkurencia

Egy frissen regisztrált, meglehetősen szexi hölgy mutatta meg a levelezését. A regisztrációja után, 4 napon belül 350 levelet kapott. Sajnos a levelek tartalma siralmas volt. Úgyhogy kb. a tizedik elolvasása után nem olvasott tovább.

A személyes kisugárzás

A társkereső gyakorlatilag egy zsákbamacska. Pár fotó és egy adatlap áll mindössze a rendelkezésedre.

A kamu profilok

Meglehetősen önbizalomromboló, amikor egy feltűnően dekoratív hölggyel próbálunk megismerkedni, aki valójában nem is létezik.

Az ismerkedés varázsa

Bármit el lehet mondani a társkeresőről, de azt semmiképpen sem, hogy romantikus lenne. Van erről egy jó vicc:

Sanyika érdeklődik az apukájától, hogyan ismerkedtek meg az anyukájával:
- Tudod kisfiam, életem legromantikusabb pillanata volt, amikor anyádat jobbra húztam Tinderen.

Sok nő csak játszik

Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor készülj fel rá, hogy sokan éppen egy rossz kapcsolatból kilábalva próbálják a megtépázott önbizalmukat feltupírozni „Én is kellek még valakinek!” felkiáltással.

Elszigetelődés

Társkeresőn nem igazán fejlődnek a szociális képességek. Az üzengetés személytelen, a kommunikációs képességeinknek mindössze a verbális részét mozgatják meg. Persze sok férfit ez állatira nem érdekel, pedig egy párkapcsolatban ez bizony igencsak visszaüthet.

Időpocsékolás

Ha megfelelő helyet találsz az ismerkedésre, (pl. itt egy banálisan egyszerű tipp hozzá) a gép előtt eltöltött idő helyett valódi és értékes emberi kapcsolatokat építhetsz. Az idő alatt amíg a társkeresőn pöcsölsz, minimum 10 nőt meg tudsz szólítani és személyesen tudsz vele kapcsolatot létesíteni. Gondolom nem kell részleteznem, hogy mennyire más minőségű az ismerkedés, amikor fizikailag is kapcsolatban vagytok.

 

A társkereső mindenről szól, csak nem a romantikáról és szenvedélyről. Emberi kapcsolatokra vágysz, vagy egy eszköz akarsz lenni a gépezetben? Nem azt mondom, hogy regisztrálj le, ha éppen társkeresőt használsz, hanem azt, hogy nagyságrendekkel több élményben lehet részed, ha személyesen ismerkedsz. Ha nem tudod, hogyan ismerkedj, jelentkezz be hozzánk.