A csábítás nem a technikákról, külsőségekről, vagy egyéb abszurd dolgokról szól. Hanem arról, hogy mi van legbelül.

A csábítás a fejedben kezdődik, és arról szól, hogyan érzel, hogyan gondolkodsz és milyen értékeket tudsz felmutatni. És itt valós, emberi értékekről van szó. A stílusodról, a hozzáállásodról, milyen célok vezérelnek, hogyan veszed az akadályokat és mennyire tudsz helytállni az életben. Arról, hogy milyen barátaid vannak, milyen a humorod, az életfelfogásod.

Az alábbiakban 4 nagyon fontos dolgot osztok meg veled, amit mindenképpen tarts szem előtt, ha nőkkel kommunikálsz.

1. A nők szeretik a szexet

Hallottál már nőt sikítani orgazmus közben? A nők szeretik a szexet, szexualitas_ferfi_no_szenvedelyezt nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Szenvedélyre és szexre vágynak. Tehát mégegyszer: A nők szeretik a szexet.

A világon a legtermészetesebb dolog, ha egy nővel szexuális kapcsolatot szeretnél létesíteni. Bármilyen látszatot is próbálsz meg fenntartani, hogy te nem ezt akarod, az manipulatív, teljesen természetellenes, önmagad és a nők  átverése.

Rendkívül fontos, hogy  megértsd és elfogadd, hogy a nők ugyanarra vágynak, mint te. Ha ezt a gondolatot magadévá tetted, teljesen más szemmel fogsz tekinteni a körülötted álló nőkre. Ők is szexuális lények és vágynak arra, hogy egy igazi férfi karjaiban köthessenek ki.

 

2. A csábítás egy kellemes élmény

A legtöbb férfi számára a csábítás egy nagyon komoly dolog. Azonban külön kell választani a csábítás megtanulásának folyamatát és az alkalmazást.

A tanulási folyamat rendkívül bonyolult lehet és minél jobban megérted a nőket, annál inkább rájössz, hogy milyen csodálatos a női lélek.  Egy fantasztikus dolgot tanulsz. Örülnöd kellene neki.

Beszéljünk őszintén! Az összes amit csinálunk, annyi, hogy fogjuk magunkat és nőkkel beszélgetünk. Hát ez nem egy jó buli? Ha Te szeretsz nőkkel beszélgetni, szerinted ők ne szeretnének veled beszélgetni?

Hódítás, csábítás alapjai.

3. Ha arra vársz, hogy a sült galamb berepüljön, akkor legalább nyisd ki az ablakot!

Hogyan képzeled el, hogy találkozz álmaid nőjével, ha még meg sem közelíted? Az egyetlen biztos dolog, amikor elbukik a csábítás, az az, ha fel sem veszed a kapcsolatot a nővel. Sokféleképpen el lehet bukni, de ez így 100%-ig biztos.

Hihetetlen, hogy rengeteg srácnak jó képességei vannak, tele vannak értékekkel és mégis félnek odamenni egy nőhöz. Ha jobb szeretnél lenni a nőknél, akkor kezdj el velük beszélgetni! Mindegy, hogy hol, mindegy, hogy mikor, mindegy, hogy miről. A lényeg, hogy kezdd el!

 

4. Sosem tudhatod, amíg azt nem mondja, hogy : NEM

Az egyik legnagyobb hiba, amit látni szoktam, hogy a srácok, feladják, mielőtt még igazából elkezdték volna. Mivel az van a fejükben, hogy "áááá, úgysem fog sikerülni", ezért a nő, bármit is mond, beigazolódni látják a sejtésüket és a leghajszálnyibb bizonytalanságnál is egyből visszavonulót fújnak. Ha tényleg úgy érzed, hogy rezeg a léc, akkor kérdezz rá. Kérdezz rá, hogy mi a helyzet! Egyszerűen: "Találkozzunk valamikor?", vagy "Mit szólnál egy teához?"

Lehet, hogy érezni fogja  a bizonytalanságot, de még mindig ezerszer jobb, mintha feladod.